Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Administrationsstudier Non-profit organisation - NPO 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Administrationsstudier
 • Non-profit organisation - NPO
Studieområde
 • Administrationsstudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Administrationsstudier Non-profit organisation - NPO

  En bachelor er en bachelor-grad, der tildeles, når studerende gennemfører en påkrævet sæt af kurser inden for videnskab, kunst, eller forretning. Mange kandidater vil ofte komme ind i arbejdsstyrken, mens andre vil fortsætte på at tjene deres kandidatgrad eller ph.d.-grad.

  Hvad er en bachelor i NPO? Dette program er designet til dem, der ønsker at styre en ikke-for-profit organisation (NPO), og de vil lære at geninvestere alle ekstra indtægter til at nå organisationens mål. Studerende vil lære om de forskellige typer af almennyttige organisationer samt de økonomiske og juridiske aspekter af at lede dem. Hvert program vil variere, men emner kan dreje sig skattemæssig status, ledelse, planlægning, politik, strategi, fundraising, ansvarlighed og audition bestemmelser, repræsentation, økonomisk aktivitet, og tilsyn.

  Studerende, der forfølger denne grad vil gavne på, at de får til at hjælpe samfundet gennem en tjeneste eller velgørende organisation.Uanset om de vælger at arbejde for en etableret organisation eller starte deres egen, vil de studerende være i stand til at gøre en forskel.

  Omkostningerne i forbindelse med en NPO grad kan variere meget fra den ene institution til den anden. Faktorer involveret omfatter placeringen af ​​skolen, og programmets varighed. Opkald specifikke skoler er den bedste måde for studerende at finde ud af, hvad finansielle forpligtelser vil være påkrævet.

  Personer med en NPO grad kan vælge at arbejde i nonprofit organisationer, der spænder fra uddannelse, humaniora, og religion til menneskelige tjenester, sundhed og sociale forandringsprocesser-skæve missioner. Karriereveje kan omfatte udvikling direktør, administrerende direktør, afdelingsleder, service eller program leder, og fundraising direktør. Dem med en iværksætterånd kan også vælge at starte deres egen NPO i et område, der er vigtigt for dem.

  Begynd at forske og sammenligne skoler nu ved hjælp af vores online database.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.