Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Ledelsesstudier Offentlig forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ledelsesstudier
 • Offentlig forvaltning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelsesstudier Offentlig forvaltning

  En bachelorgrad er kronen på værket for studerende, der har gennemført en bachelor studieforløb på en skole eller et universitet. Det tager typisk mellem tre og fire år at gennemføre, og kan efterfølges af yderligere undersøgelse på kandidatniveau.

  Hvad er en bachelor i Public Management? Dette program fokuserer på ledelsesmæssige stillinger i den offentlige sektor. Kurser i sådan en læseplan kan være tværfaglig og omfatter klasser såsom adgangen til offentlige tjenester, Introduktion til politik og statslige administration. Ud over at lære i klasseværelset kan graden også omfatte en praktisk del, der giver studerende mulighed for at udvikle færdigheder yderligere i en hands-on indstilling. Denne erfaringsbaseret læring kan i høj grad gavner studerende og slibe ekspertise inden for fagområdet.

  Den Bachelor i Public Management giver fordele lige fra udvikling af lederevner til fortrolighed med grundlæggende retsprincipper.I kombination, disse kvaliteter udstyre kandidater til en række karrierer og muligheder.

  Den undervisning og gebyrer opkrævet af hvert universitet vil afhænge af en række faktorer. For at beregne, hvad din omkostningerne vil være, bør du kontakte optagelse kontor på skolen du gerne vil tjene denne grad på.

  Efter eksamen, vil du opdage, at du grad er relevant for positioner i en række sektorer. Fordi en bachelor i Public Management udvikler elevernes lederevner, kan du være en god pasform til lederstillinger i mange indstillinger. Hvis du har til formål at arbejde inden for den offentlige sektor og udnytte din uddannelse i fuldt omfang, vil job i socialt arbejde og samfund opsøgende sandsynligvis appellerer til dig. Dine kvalifikationer og ekspertise vil appellere til potentielle arbejdsgivere, også. Hvis du vælger at bruge din uddannelse anderledes, men du kan fortsætte arbejdet rådgivning eller uddannelse i et område relevante for dine interesser.

  Du kan være i stand til at tjene en bachelor i Public Management gennem online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.