Keystone logo

20 Bachelor Programmer i Energistudier Energiteknologi Olieteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Energistudier
  • Energiteknologi
  • Olieteknologi
Studieområde
  • Energistudier (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Energistudier Energiteknologi Olieteknologi

Olieindustrien forbliver aktiv på verdensplan. En bachelorgrad i Petroleum Engineering løser fortsat bekymring læse den efterforskning, produktion og transport af denne energi ressource.

En vis grad-søger studerende kan ønsker at vide, hvad der er en Bachelor i Petroleum Engineering? Det er en post-gymnasial grad, der tilbyder en base af forståelse i matematik, videnskab og kritisk tænkning som forberedelse til en dybere koncentration i de globale og lokale udløbere af råolie produktion og distribution. Områder af undersøgelsen kan omfatte daglige ledelse af driften, sikre og solide praksis på området, boring, godt færdiggørelse, godt testning, offshore boring og forbedret olieudvinding metoder. Curriculum kan involvere simuleringsteknikker rettet mod fremspringende flow og andre muligheder. Studerende kan også overveje nationale, internationale og sociale spørgsmål i forbindelse med olieindustrien.

En bachelor-grad i Petroleum Engineering kan udarbejde en studerende at komme ind i branchen for produktion eller transport niveau. Det er også det første skridt til en videregående uddannelse i forskning, udvikling og energianalyse.

For at finde ud af omkostningerne til undervisning og gebyrer for det program, der appellerer til dig, er det bedst at kontakte skolen optagelse kontor direkte.

Karrieremuligheder vrimler på mange niveauer i branchen. Kandidater kan forfølge åbninger i efterforskning, boring, produktion, transport og i strategier og ledelse. Der kan være positioner i pipeline transport, i termodynamiske og varme overførsel af teknologi og som produktionsingeniør. Reservoir ingeniører evaluere felter til produktionsmuligheder, og hjælpe med at maksimere deres værdi. Industri færdighed er værdsat i reguleringsorganer, som er optaget af tilsyn, etik, og med sundhed og sikkerhed af ansatte.

Med hjælp fra en uddannet arbejdsstyrke, kan olieindustrien fortsat være en stærk tilstedeværelse på det internationale energi billedet. Bacheloruddannelser udbydes på universiteter over hele verden, ofte i internationalt samarbejde. Til at begynde en karriere i denne dynamiske område Energiteknik, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.