Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 20 Bachelor i Driftsledelse 2023

20 Bachelor Programmer i Driftsledelse 2023

overview

Studerende forfølger en bachelorgrad udvikler en dybere forståelse af et udvalgt emne. Kursus undersøgelse tager normalt tre til fire år at gennemføre. En bachelor kræves til mange karrierer, og danner grundlag for en fortsættelse af studier på kandidatniveau.

Hvad er en bachelor i Operations Management? En driftschef strømliner produktion og levering af varer og samtidig opretholde økonomi i processer. Kurser center på lederevner, problemløsning, og skabe effektivitet på arbejdspladsen. Eleverne får en forståelse af alle forretningsområder. Klasser omfatter markedsføring, finansiering, kvalitetskontrol, statistisk analyse, etik, prognoseteknikker, logistik og supply chain management. Evnen til at forudsige økonomiske tendenser bibringes gennem studier i økonomisk og operationer forskning og diskussioner af, hvordan menneskelig adfærd påvirker markederne. Der lægges vægt på organisatoriske, analytiske og beslutningstagning evner.

Fordelene ved at forfølge en grad i driftsstyring kan ses på den enkelte såvel som organisatorisk niveau. Virksomheder vinde ved øget produktivitet. Personlig vækst realiseres gennem udvikling af analytiske færdigheder. Evnen til at strømline processer kan anvendes på hverdagen for at øge effektiviteten og opnå vigtige mål.

Programmer udbydes i hele verden. Omkostninger varierer efter placering og pensum. Ved at forske globale muligheder, kan eleverne vælge den indstilling, der bedst løser deres mål og personlige interesser.

De færdigheder og viden, der er erhvervet i at forfølge en Bachelor i Operations Management er yderst omsættelige, åbne døre til mange karrieremuligheder i den offentlige og private sektor. Service og gæstfrihed industrier, produktion, sundhedspleje, detailhandel, bank- og logistik alle søge lederskab i at forbedre virksomhedens effektivitet.Jobs omfatter forvaltningen af ​​transaktionerne, produktion, projekter, supply chain, indkøb og kvalitetssikring. Analytikere er behov for inden for generel virksomhedsledelse, processer og slutbruger support. Kandidater er også ansat som produkt eller service prognosemagere, servicesystemer planlæggere og virksomhedslederne.

Til at begynde din karriere i den givende område for Produktion og Erhvervsøkonomi, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Administrationsstudier
  • Logistik
  • Driftsledelse
fields_of_study
  • Administrationsstudier (20)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format