Keystone logo

26 Bachelor Programmer i Organisatorisk ledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ledelsesstudier
 • Organisatorisk ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (26)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Organisatorisk ledelse

  En bachelorgrad tager normalt fire år at gennemføre, men kunne tage så længe som syv år. Dette er en bachelor-grad, der kan fokusere på videnskab, matematik, kunst eller humaniora. En bachelorgrad er ofte nødvendig, før en studerende kan forfølge enhver type kandidatuddannelse.

  Hvad er en Bachelor i Organisatorisk Management? En Bachelor of Organizational Management er et studium, der fokuserer på, hvordan organisationer fungerer. Nogle programmer kan se på kommunikation, human resource management, beslutningstagning, etik og gruppe adfærd til bedre at forstå, hvordan man kan styre organisationer. De kurser, der kræves for de store kan variere fra institution til den næste, men kunne omfatte virksomhedens kommunikation, lederskab for organisationer, organisationsudvikling eller principper for personlig og organisatorisk lederskab.

  Med denne type grad, kan en studerende være bedre forberedt til at evaluere og ændre hans eller hendes ledelsesstil til bedre passer til en bestemt organisation. Dette kunne føre til en højere løn eller en forfremmelse. En bachelor i Organisatorisk Management er gavnlig på grund af hands-on erfaring, det giver.

  Når det kommer til prisen for en bachelorgrad, kan det være svært at vurdere. Faktum er, undervisning varierer meget fra institution til institution. Placeringen af ​​kollegiet, hvordan du tager klasser og hvor mange kurser du tager kan spille en rolle i prisen på graden.

  De fleste kandidater med en bachelorgrad gain entry-level positioner. Denne grad med nogle tidligere erfaringer, dog bør forberede dig til en mid-niveau lederstilling i forskellige brancher, såsom regeringen, detailhandel eller salg. Nogle kandidater kan endda vælge at starte deres egen virksomhed.En Bachelor of Organizational Management kan også forberede dig til at forfølge en kandidatgrad eller doktorgrad.

  Når du er klar til at anvende, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.