Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 Bachelor i Organisationsledelse 2023

26 Bachelor Programmer i Organisationsledelse 2023

overview

En bachelor er en bachelor-grad, der giver avanceret undervisning i et bestemt område af interesse. Studerende, der forfølger en bachelor er under uddannelse til et udvalgt karriere eller lægge grunden til videre studier på kandidatniveau.

Hvad er en Bachelor i Organisatorisk Lederskab? Uddannelsen formidler den viden og færdigheder er nødvendige for lederskab på områder som menneskelige ressourcer og almennyttige organisationer. Specialisering er også tilbydes i kommunikation, understreger interpersonelle udvekslinger og opbygningen af ​​kommunikationsløsninger. Studieordningen for organisatoriske ledelse omfatter kurser såsom kritisk tænkning, ledelse, regnskab, budgettering og informationssystemer. Human resource instruktion involverer studier i sociologi og psykologi, job analyse, placering, kompensation, fordele, uddannelse og medarbejderforhold. En nonprofit speciale centre om, hvordan samfundsmæssige problemer løses gennem nonprofit agenturer.Muligheder er fastsat for praktikophold og deltagelse i casestudier.

Studerende i programmet realisere personlige vækst gennem udvikling af kritisk tænkning og beslutningstagning færdigheder. Feltet giver mulighed for at gavne samfundet og forfølge individuelle lidenskaber gennem lederskab i nonprofit organisationer.

Skoler i mange forskellige lande tilbyder programmer i organisatoriske ledelse. Curriculum og placering er blandt de afgørende omkostningsfaktorer. For at finde den bedste løsning til at opfylde individuelle interesser og mål, skal eleverne deres globale muligheder.

Kandidater er udstyret til at tage lederstillinger i de forskellige facetter af organisationsstruktur, herunder styring, finansiering, fundraising og markedsføring. En koncentration kommunikation åbner dørene til en karriere som public relations repræsentant, sociale medier specialist, medier koordinator, teknisk forfatter, og informationschef.Den menneskelige option ressource giver muligheder for at arbejde i uddannelse og udvikling, jobformidling, fordele administration, og job analyse. Færdigheder og viden opnået fra programmet kan anvendes i den nonprofit arena samt den generelle erhvervsliv.

Til at begynde din givende karriere i et felt, der kan gøre en forskel i verden, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ledelsesstudier
  • Lederskab
  • Organisationsledelse
fields_of_study
  • Ledelsesstudier (26)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format