Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 22 Bachelor i Oversættelse 2023

22 Bachelor Programmer i Oversættelse 2023

overview

Efter at have fået et gymnasium eller tilsvarende, vælger mange studerende at forfølge en bachelorgrad for at hjælpe dem med at forberede sig på en karriere inden for et valgt felt. Dette uddannelsesprogram tager normalt fire år at gennemføre og kan også forberede lærde til videreuddannelse.

Hvad er en bachelor i oversættelse? Oversættelse er et unikt studieområde designet til at give programdeltagere sprogfærdighed og sproglig viden til at forberede dem til karriere i fortolkning og oversættelse. Mange programmer inden for dette studieområde tilbyder international rejse til at fordybe studerende i en bestemt kultur og sprog. Nogle skoler kan omfatte tegnsprog som en koncentration. Kursusarbejde for disse programmer kan omfatte terminologi, kulturstudier, mundtlige udtryk og avanceret oversættelse samt medieundersøgelser.

Mange elever inden for oversættelse får en lang række gavnlige færdigheder, som arbejdsgivere fra næsten enhver industri søger. Disse omfatter at have øje med detaljer og en stærk forståelse af interpersonel kommunikation. Forskere kan også finpudse deres skriftlige sprogfærdigheder for at forbedre kommunikationen.

For mere information om prisen på et program kan interesserede parter kontakte den ønskede institutions adgangskontor eller besøge hjemmesiden. De fleste skoler har varierende undervisning afhængigt af typen af ​​universitet og længden af ​​uddannelsen.

Kandidater med en grad i oversættelse kan have de nødvendige værktøjer til at konkurrere om lukrative og tilfredsstillende karriere. Oversættere kan arbejde i en række brancher som international virksomhed, offentlige myndigheder og meget mere. Nogle oversættere kan arbejde interpersonelt med udenlandske rejsende eller forretningsfolk. Andre kan oversætte tekniske manualer, dokumenter og tekst til virksomheder. Der er også yderligere stillinger til rådighed, herunder lærer, udenlandsk tjenestemand, forfatter og redaktør.

Selvom det er almindeligt for elever at studere i udlandet i løbet af denne type uddannelsesprogram, vælger mange også at studere online hjemmefra. Talrige universiteter tilbyder online-programmer eller deltidsstudie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Oversættelse
fields_of_study
  • Humaniora (22)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format