Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 27 Bachelor i Park- og rekreationsledelse 2023

27 Bachelor Programmer i Park- og rekreationsledelse 2023

overview

Måske den mest almindeligt forfulgt af alle post-gymnasiale uddannelser grader, bachelorgrad er et certifikat for avanceret viden typisk tildelt efter et kursus af intensiv undersøgelse på et universitet. Dette kursus kan vare op til fire år, afhængigt af studiet, og er typisk et krav om højere betalende, funktionærer job. En bachelorgrad er en forudsætning for en kandidatgrad eller en ph.d..

Hvad er en bachelor i Parks and Recreation Management? Denne grad udstyrer de studerende med den nødvendige viden til effektivt at håndtere rekreative faciliteter og turist-centreret faciliteter af alle slags. Programmer kan omfatte koncentrationer i park ledelse og rejse / turisme. Alle koncentrationer fokuserer stærkt på at udvikle lederskab og business management færdigheder ud over at honing tale og lytte talenter. Kurser med vægt etik og kundeservice bedste praksis er ofte inkluderet.

Blandt de øverste fordele ved denne bachelorgrad er de øgede jobmuligheder fra arbejdsgivere, der kan betragte tjener en grad som bevis for en kommende medarbejderes vedholdenhed og vilje til at fuldføre mål. At have en bachelorgrad kan også hjælpe, når du ønsker at forhandle en højere løn.

Hvor meget det vil koste at tjene din uddannelse kan afhænge af, hvor du vælger at gå i skole, hvor længe programmet er, og andre skole-specifikke detaljer. Ring til dine potentielle skoler for at lære mere om deres omkostninger.

Modtagere af en Bachelor i Parks and Recreation Management ofte befinder sig kvalificeret til flere job. De, der kan lide at arbejde udenfor kan se ind karrierer som udendørs rekreative planlæggere, park ledere eller marken instruktører. Flere kundeorienterede grad indehavere kan vælge positioner som lejren vejleder eller sundhed og wellness instruktør. Alle jobs deler fokus på at opretholde faciliteter og aktiviteter i lokalsamfundene.

Da denne grad vokser mere værdsat, er flere og flere skoler tilbyder det både on- og offline. Vi har gjort plukke den rigtige skole let. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Park- og rekreationsledelse
fields_of_study
  • Turisme og hotelvirksomhed (27)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format