Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Personaleudvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • Personaleudvikling
Studieområde
  • Administrationsstudier (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Personaleudvikling

Den bachelorgrad er en robust bachelor-grad, der betyder man har med succes gennemført et program for uddannelse designet til at give de studerende den grundlæggende forståelse af et felt. At forståelse omfatter dens metoder til opbygge viden, historie og nuværende professionelle bedste praksis. De fleste bacheloruddannelser er designet til at tage fire til fem år at gennemføre.

Hvad er en bachelor i Human Resources Development? Det er en specialiseret form for en grad af menneskelige ressourcer, der fokuserer specifikt på medarbejdernes uddannelse, karriereplanlægning, mentorordninger, coaching, og andre metoder til at styrke en virksomhed gennem en forbedring af sin arbejdsstyrke færdighed sæt. Denne specialisering tager vægten off traditionelle HR roller som konfliktløsning og udlejning, som hjælper med at forberede de studerende, der ønsker uddannelse og vejledning roller mere grundigt end generelle programmer gør.

Fordelene ved at tjene en bachelor i Human Resources Development er nemme at se. Den specialiserede kurser og rådgivning i programmet er designet til at hjælpe eleverne med at opnå deres mål. De kursusaktiviteter sikrer, at hver kandidat har en omfattende uddannelse i mentoring og coaching praksis.

Omkostninger til en bachelor i Human Resources Development tendens til at variere ganske lidt fra sted til sted, men de er konkurrencedygtige priser med andre grader. Generelt deres omkostninger afspejler universitetets grundlæggende bachelor undervisningsafgifter satser.

Studerende, der forfølger grader i udvikling af menneskelige ressourcer vælger typisk at arbejde direkte for virksomheder i HR roller, der fokuserer på mentoring og undervisning, som i uddannelse og faglig udvikling programmer. De finder også stor succes i virksomheder, der specialiserer sig i at levere disse ydelser til virksomheder som en ekstern leverandør, herunder personale og PEO virksomheder.

Uddannelser i udvikling af menneskelige ressourcer til rådighed på en række forskellige universiteter, og ligesom mange programmer inden for erhvervslivet, de fleste skoler tilbyder deres kurser på dette område via online læringsmoduler som et alternativ til den traditionelle klasseundervisning oplevelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.