Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 9 Bachelor i Plantevidenskab 2023

9 Bachelor Programmer i Plantevidenskab 2023

overview

En bachelorgrad gives til personer, der har gennemført deres bachelorstudier på et valgt felt. Typisk er bacheloruddannelsen rettet mod at lægge grunden til en avanceret grad, selv om mange kandidater går ind i arbejdsstyrken umiddelbart efter eksamen.

Hvad er en bachelor i plantevidenskab? Dette bachelorprogram fokuserer på at udvikle deltagernes forståelse af plantegenetik, kemi, biologi, anatomi, økologi, udvikling og fysiologi. Undersøgelsen af ​​planter, ellers kendt som botanik, er en vigtig, så meget af samfundet er afhængig af afgrødeplanter til mad og alternative energikilder. Kurser kan fokusere på at diagnosticere skadedyrsrisici, identificere skadelige skadedyr som mider og patogener og lære om, hvordan man beskytter planter med teknologi. Prøvekursetitler kan være agroteknologier, integreret skadedyrsbekæmpelse, kemisk kontrol og biologisk kontrol.

Kandidater fra denne grad har tendens til at komme væk med mange værdifulde træk og færdigheder, herunder evnen til at analysere og diagnosticere mikroskopiske problemer. Denne studiousness kan være nyttigt på ethvert felt, som en person vælger at indtaste. Deltagerne i programmet kan også finpudse deres forskningsfærdigheder og forbedre deres problemløsningskompetencer.

Omkostningerne ved en bachelor i plantevidenskab varierer betydeligt. Faktorer, der kan påvirke de samlede udgifter til undervisning, inkluderer skolens placering og programmets varighed. Studerende skal også tage hensyn til leveomkostningerne før ansøgning.

Der er et voksende behov for personer med en grad i plantevidenskab. Evnen til at skræddersy programmet til et bestemt område af interesse giver kandidater til at forfølge deres mål enten bredt eller mere målrettet. Nogle positiontitler til gradhavere kan omfatte blomsterdesigner, planteopdrætter, patolog, plantebiolog, feltrådgiver, jordforsker, landskabsarkitekt, drivhuschef, agronom, bioteknolog, gartnerforsker, miljøforsker eller kemiker.

Flere institutioner begynder at inkludere plantevidenskab som en programmulighed. Mange skoler tilbyder online kurser, som er bekvemme for personer med mindre end fleksible tidsplaner. Hvis du er interesseret i programmet, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Biovidenskab
  • Havebrug
  • Plantevidenskab
fields_of_study
  • Biovidenskab (9)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format