Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Økonomi Bachelor Politisk økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Politisk økonomi
Studieområde
  • Økonomi (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Bachelor Politisk økonomi

En bachelorgrad er en bachelor-pris udstedt på en række kollegier og universiteter. Denne studie på college-niveau tager normalt en fuldtidsstuderende fire år at fuldføre.

Hvad er en bachelor i den politiske økonomi? Det er et fagområde, der ser på samspillet mellem politik og økonomi på nationalt og internationalt plan. Mange programmer lægger vægt på forholdet mellem styring og marked, som er i overensstemmelse med forholdet mellem institutioner og interessegrupper. De tilgængelige kurser afhænger ofte af universitetets deltagelse. De kan dog ligne økonomi for ansvarligt statsborgerskab, makroøkonomiske principper og mikroøkonomi, komparativ offentlig politik, offentlige finanser og offentlig politik.

Deltagerne i dette program får analytiske, sproglige og forskningsfærdigheder designet til at hjælpe dem med at lykkes i fremtidige karriere og personlige bestræbelser. Forskere kan bruge analytiske og forskningsfærdigheder til at forstå virkningen af ​​deres valg på moderne økonomi og politik. Sprogfærdighederne gør det lettere for eleverne at kommunikere med dem omkring dem.

Udgifterne til en bachelor i politisk økonomi kan afhænge af skolens og programmets varighed. Nogle skoler kan have varierende undervisning baseret på ansøgningsåret. Den bedste måde at få et skøn på er at kontakte et universitet direkte.

Hvilken type karriere fører en bachelor i politisk økonomi til? Dette kan afhænge af den pågældende studerendes interesser og historie. Men mulighederne omfatter generelt karrierer svarende til forskningspersonale, leder af non-profit organisation, udenrigshandel analytiker, politik koordinator, forfatter, fordel administrator, offentlige finansanalytiker og forretningsrådgiver. Videnskabsfolk kan også bruge denne uddannelse som udgangspunkt for en juristuddannelse, kandidatstudier i den politiske økonomi eller en graduate-level social work grad.

Universiteter og universiteter rundt omkring i verden kan tilbyde en bachelor i politisk økonomi på campus eller online. Klar til at gøre mere forskning? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.