Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Humaniora Historie Politisk historie 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Humaniora
  • Historie
  • Politisk historie
Studieområde
  • Humaniora (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Humaniora Historie Politisk historie

Gymnasier og universiteter tildeler bachelorgrader, og de tager normalt tre til syv år at fuldføre. Studerende studerer et bestemt emne, som undertiden kaldes en stor. Graden forbereder eleverne til optagelse i arbejdsstyrken eller et post-graduate program.

Hvad er en bachelor i politisk historie? Dette bachelorprogram udforsker forholdet mellem politik og historie. Studerende opdager hvordan politiske systemer formede og påvirket historiske begivenheder. Kurset indebærer dybtgående forskning og skrivning. Studerende kan blive pålagt at foretage en sammenlignende analyse af politiske ideer, sociale bevægelser, regeringspolitikker og globale anliggender. Læreplanen kan dække regionernes kultur, samfund og økonomier, såsom Mellemøsten, Afrika, USA, Asien, Caribien, Latinamerika og Rusland. Derudover kan emner dække den arabisk-israelske konflikt, det britiske imperium, anden verdenskrig, vietnamkriget, religion, racisme eller demokrati. Deltagerne har mulighed for at vælge en minor i et emne som kønsstudier, antropologi, afrikanske studier, afroamerikanske studier eller religiøse studier.

Studerende, der forfølger en Bachelor i Politisk Historie, får stærke forsknings-, skrive- og analytiske færdigheder. Denne færdighed sætter gavn for dem på mange områder af livet. Derudover er disse færdigheder afgørende for at hjælpe dem fremad i deres valgte område.

Udgifterne til en bachelorgrad i politisk historie varierer på baggrund af kollegiet eller universitetet. Fremtidsstudenter bør omhyggeligt undersøge institutionerne for at sikre, at de tilmelder sig i en skole, der passer til deres akademiske mål og budget.

Kandidater med en bachelor i politisk historie har en bred vifte af karrieremuligheder. Personer får beskæftigelse i regeringen, uddannelsesinstitutioner, non-profit organisationer og den private sektor. De typer stillinger, som disse individer har, omfatter sociallærer, forskningsspecialist, journalist, politisk kampagnechef, indvandrerforesøger, non-profit programdirektør og samfundsorganisator. I nogle tilfælde forfølge kandidater højere akademiske legitimationsoplysninger, såsom en ph.d. eller juridik grad.

Universiteter og universiteter over hele kloden tilbyder online kurser for at opnå en bachelor i politisk historie. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.