Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Bachelor i Portugisiske studier 2023

2 Bachelor Programmer i Portugisiske studier 2023

overview

En bachelorgrad kan åbne en verden af ​​muligheder for en kandidat efter kun fire års fuldtidsstudium. Mange elever forbedrer deres uddannelseserfaring yderligere ved at fuldføre nogle eller alle deres kurser i et andet land end deres eget.

Hvad er en bachelor i portugisiske studier? De fleste sådanne programmer giver deltagerne mulighed for at studere de historiske, sproglige og kulturelle aspekter af portugisisktalende samfund med fokus på værker og resultater af dem i Brasilien og Portugal. Mange læseplaner forbereder kandidater til at analysere litteratur skrevet på engelsk og andre sprog på samme dybde. Nogle universiteter tillader eleverne at tage kurser, der fører til en yderligere major på spansk.

De fleste kandidater finder, at deres studier hjælper dem med at forbedre deres portugisiske forståelse, skrivefærdigheder og tale flydende. Nogle finder, at uddannelsen også fører til en bedre forståelse af yderligere sprog, de kan tale. Andre nyder godt af accept i et prestigefyldt kandidatuddannelse.

Udgifterne til at tjene en bachelorgrad er afhængige af en række faktorer. En grundlæggende overvejelse er, hvor meget skolen opkræver for undervisning. Et andet område, som potentielle studerende ikke bør overse, er leveomkostningerne i collegebyen.

De, der bliver dygtige på det portugisiske sprog, erhverver ofte arbejde i oversættelse eller tolkning, uafhængigt eller med en virksomhed. De, der kan lide at sprede viden og bemyndige andre, finder ofte deres kald i undervisningen. Museer, biblioteker og kulturinstitutter søger ofte kandidater med bachelorgrader i sproglige studier. Diplomindehaverens viden om historie og litteratur kan skabe muligheder for at arbejde i reklame eller turisme. Andre indtaster nichemarkeder, såsom at yde tale terapi.

Selv om portugisisk i vid udstrækning tales inden for bestemte geografiske områder, gør online-muligheder det muligt at lære sproget praktisk taget overalt. Klar til at starte dit pædagogiske eventyr? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Portugisiske studier
fields_of_study
  • Humaniora (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study