Keystone logo

126 Bachelor Programmer i Præsteskab 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Humaniora
 • Teologi
 • Præsteskab
Studieområde
 • Humaniora (126)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Præsteskab

  En bachelor er en postsecondary grad, der ofte fører til en karriere inden for ens valg. De fleste programmer kombinerer generelle uddannelse klasser med dem, er skræddersyet til den specifikke større.

  Hvad er en Bachelor i ministeriet? Dette program er designet til dem, der er interesseret i undervisning og taler om arbejdet i Jesus Kristus. Hvert program vil variere, men de studerende vil blive meget vidende om Bibelen og få en stærk forståelse af teologi. Med et ministerium fokus, vil de fleste af undersøgelserne som regel centreret omkring pædagogisk ministerier, evangelisering og opsøgende, og kirke administration.

  En af fordelene ved at tjene et ministerium grad er, at det kan føre til opfyldelse af arbejdet i en række forskellige karrierer. Studerende udvikler en kærlighed til service og vil mødes og obligation med andre troende i kirken samfund.

  Omkostningerne forbundet med at tjene en Bachelor i ministeriet vil variere fra sted til sted.Der er institutioner over hele verden, der tilbyder dette program, så placeringen og omdømme af skolen er store faktorer, som det er programmets varighed. Eleverne opfordres til at komme i kontakt med skolerne for at finde ud af, hvad konkret undervisning og gebyrer vil blive forventet.

  En uddannelse i ministeriet kan føre til en række forskellige karrierer i lederroller. Kandidater kan blive en præst, evangelist, præst, kirke administrator, eller teologi lærer. De, der ønsker at rejse verden rundt og møde personer fra andre lande og kulturer måske ønsker at blive missionær. De, der ønsker at arbejde mere bag kulisserne kan finde en karriere inden for forskning. Arbejdsgivere kan omfatte kirker, almennyttige organisationer, missionærer og universiteter.

  Hvis du arbejder i ministeriet er din plan, begynde at lede efter skoler lige nu. Ved hjælp af vores database, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.