Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Radio- og tv-journalistik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Journalistik
  • Radio- og tv-journalistik
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Radio- og tv-journalistik

En bachelorgrad markerer slutningen af ​​en studerendes bacheloruddannelser og giver en portal til at aflægge kurser på mange universiteter sammen med de fundamenter, der er nødvendige for at udføre i et bestemt felt. Studerende, der følger denne grad, vil normalt tage en række kernekurser og større specifikke klasser for at opnå en velafrundet uddannelse.

Hvad er en bachelor i Broadcast Journalism? Dette uddannelsesprogram fokuserer stærkt på kommunikation og moderne udsendelsesteknologi, der giver eleverne adgang til den viden, de har brug for til at udføre succes i en række relaterede karriere. Studerendes studier vil sandsynligvis være stærkt involveret i at perfektere deres rapportering, skrivning, taleafgivelse, produktion, grafikredigering, kamerafunktion, storyboarding og story pitching. Kurser, der bygger disse færdigheder, kan give eleverne mulighed for at mestre oprettelsen af ​​aviser, magasiner, radioprogrammer, filmtrailere og mange andre typer udbredt medier.

En af de bedste færdigheder studerende kan forventes at mestre under udøvelsen af ​​denne grad er mundtlig kommunikation. Dette er sammen med en forbedret organisation og en bedre forståelse af moderne computerteknologi lige så nyttig både hjemme og på arbejdspladsen.

Forskellige institutioner og værtslande vil tilbyde varierende studieafgift for de nødvendige kurser for denne grad, så det er svært at spyere nøjagtige omkostninger. Det rådes altid, at eleverne selv undersøger omkostningerne, inden de forpligter sig til en bestemt skole eller uddannelse.

Nogle job, som graduates af dette program kan støde på, mens du går ind i arbejdsstyrken, omfatter medieplanlægger, fotograf / filmograf, visuelle effekter koordinator, radio announcer, manusforfatter, nyhedsanker, mediekritiker, redaktør, nyhedsreporter og indholdskritiker. Mange af disse stillinger placerer kandidater i det offentlige øje, hvor deres omfattende uddannelse i verbal og skriftlig kommunikation sandsynligvis vil komme i spil. Andre potentielle karriere kan omfatte dokumentarproducent, videoredaktør, lydingeniør, filmdirektør og lysspecialist.

Online kurser er mulige for studerende med fuldtidsskemaer, mens traditionelle klasser er tilgængelige både på lokale og internationale skalaer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.