Keystone logo

17 Bachelor Programmer i Ejendomsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • Ejendom
 • Ejendomsforvaltning
Studieområde
 • Handelsstudier (17)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Ejendomsforvaltning

  Udøvelse af en bachelorgrad giver mulighed for avanceret undervisning på universitetsniveau med vægt på et udvalgt område. Graden er nødvendig for adgang til mange karrierer. Studerende kan også bruge bachelorgrad som grundlag for fortsatte studier på kandidatniveau.

  &nbsp

  Hvad er en Bachelor i Real Estate Management? Ledere af fast ejendom er ansvarlig for at behandle andres ejendom med den hensigt at bevare værdi og maksimere indtjeningspotentiale. Eleverne får en forståelse af værdiansættelse, udvikling, ledelse og kurtage. Sample kurser omfatter regnskab og finansiering, markedsføring, leasing, lejer relationer, kommunikation, aftaler, økonomi og ejendomsret. Værdiansættelse færdigheder er erhvervet gennem undervisning i medarbejdersamtaler teknikker, porteføljeanalyse, og tendenser, der påvirker ejendomsværdier.Undersøgelser omfatter administration af boliger og erhvervsejendomme, senior levende og billige boliger.

  &nbsp

  Fordele ved graden kan ses på det personlige plan såvel som i karriere. Individuel vækst realiseres gennem udvikling af analytiske og sociale kompetencer. Desuden kan viden opnået i programmet skal anvendes i elevernes privatliv for at forbedre beslutninger ejendom.

  &nbsp

  Program muligheder er tilgængelige globalt, varierende i kostpris efter placering og pensum. For at bestemme den bedste individuelle valg, skal eleverne undersøge detaljerne i hver mulighed med deres personlige mål i tankerne.

  &nbsp

  Færdigheder lært i at forfølge en fast ejendom ledelse grad er i høj efterspørgsel på arbejdspladsen. Kandidater er udstyret til ansættelse i flere forskellige områder. Karriere er tilgængelige i ledelse og udvikling, fysisk planlægning, landmåling, investering i fast ejendom, og ejendomsvurdering.Kandidater er også kvalificeret til at fungere som konsulenter i leasing, marketing, planlægning af investeringer og køb og salg af ejendom. Listen over potentielle arbejdsgivere omfatter ejendomsselskaber, boligforeninger, offentlige boliger, ferie egenskaber, kommercielle business tårne, industrielle parker, indkøbscentre og kontor parker.

  &nbsp

  For at tage det første skridt mod en udfordrende og givende karriere i forvaltning af fast ejendom, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.