Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Regering 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Regering
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Regering

Studerende, der forfølger en fireårig grad på en akkrediteret institution for videregående uddannelser studerer generelt for at opnå en bachelor of arts eller Bachelor of Science grad. Begge er lige gyldige, disse grader er et bevis på, at en person er velbevandret i et bestemt fagområde.

Hvad er en bachelor i regeringen? Denne grad giver et indgående kig på lokale, nationale og globale politiske systemer. Studerende er typisk forpligtet til at tage strenge filosofiske klasser, der udforsker forskellige politiske teorier som kommunisme, konservatisme, fascisme og liberalisme. I lyset af de mange emner i denne tværfaglige grad vælger mange studerende at fokusere på en bestemt koncentration. Populære koncentrationer omfatter internationale relationer og udenrigspolitik, regering og politik og præ-lov.

Studerende i regeringen kan få de kritiske tænkningskompetencer, der er nødvendige for at analysere og sammenligne kontrasterende politiske teorier og filosofier. Regeringsstuderende kan også blive dygtige til at analysere og syntetisere komplekse data. Derudover erhverver de typisk de kommunikationsevner, der er nødvendige for at overtale forskellige befolkninger.

Omkostninger er et centralt problem for mange studerende. Mange online og globale campusser tilbyder en bachelor i regeringen. Undervisningsomkostninger varierer mellem institution og uddannelsesplatform.

Regeringschefer er typisk interesserede i at forfølge en karriere i politik. Andre bruger deres grad som en platform for at starte deres karriere i offentlig service og blive diplomater, embedsmænd eller offentlige administratorer. Andre studerende vælger at arbejde i den private sektor og fortsætte med at blive advokater, journalister eller politiske analytikere. Studerende med en grad i regeringen kan også foretrække at arbejde i ikke-statslige organisationer, ved hjælp af deres kendskab til regeringen til at føre fortalervirksomhed.

En bachelor i regeringen er en af ​​de mere almindelige grader. Tusindvis af online, lokale og internationale skoler tilbyder kurser i regeringen for at hjælpe med at starte din karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.