Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Resortledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Resortledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Resortledelse

En bachelorgrad er en akademisk præstation, der angiver en modtagers succesfulde afslutning af en bacheloruddannelse. Det tager normalt cirka fire år at afslutte, og studiet omfatter både generelle klasser og klasser i en valgt specialisering.

Hvad er en bachelor i Resort Management? En bachelor i Resort Management er et program med fokus på principperne for gæstfrihedsbranchen, event management og marketing. Al denne viden er afgørende for aspirerende hotel- og feriestedspersonale, og det kan blive givet kurser som Human Resources Management, Marketing for hoteller og resorts, og principper for rejse og turisme.

Nogle programmer tilbyder også praktikophold, så eleverne kan øve sig i et gæstfrihedsmiljø.

At forfølge denne grad kan tilbyde eleverne fordele både ind og ud af en gæstfrihedskontekst. Du kan forvente, at dine organisatoriske og konfliktløsningsfærdigheder forbedres, og du vil også sandsynligvis skære din evne til at interagere med gæster og styre medarbejdere.

Hvor meget vil det koste at tjene en bachelor i Resort Management? Dette afhænger af mange faktorer, herunder den økonomiske støtte, du modtager, undervisningen af ​​programmet og skolens placering. At kontakte adgangskontoret er den bedste måde at få pålidelige oplysninger om.
Det mest oplagte job for kandidater at forfølge er resort manager. Med en grad specielt skræddersyet til denne besættelse, vil du være velegnet til stillingen. Dette er næppe den eneste jobmulighed for kandidater, selvom; enhver karriere i hospitalsbranchen ville være en god form for kandidater, der søger beskæftigelse. Nogle af de andre stillinger, du måtte overveje, er hotelpersonalechef, direktør for turisme og marketing og gæstekonsulent. Du kan vælge at arbejde internt på et hotel eller feriested, men du kan også finde arbejdskonsulent uafhængigt.

Disse muligheder er kun tilgængelige, når du tager springet og finder den rigtige skole. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.