Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 Bachelor i Restaurantledelse 2023

11 Bachelor Programmer i Restaurantledelse 2023

overview

Typisk afsluttet i tre eller fire år, er en bachelorgrad tildelt efter studerende har gennemført en avanceret regiment for undersøgelse i et specifikt område. En bachelorgrad kan blive efterfulgt af undersøgelser for at opnå en kandidatgrad eller ph.d.-grad, selvom mange studerende bruger denne grad til at gå direkte ind i arbejdsstyrken. En bachelorgrad er en værdifuld bedrift, der let kan overføres til højere betalt job.

Hvad er en bachelor i Restaurant Management? Denne specialiseret grad forbereder de studerende med organisatorisk, kundeservice og business-færdigheder til at indtaste en af ​​flere arbejdspladser i en restaurant eller hotel spisested indstilling. Eleverne lærer en blanding af forretningsmæssige principper, fødevarerelaterede bedste praksis og iværksætteri. Denne type grad også typisk arme studerende med viden om sanitære praksis, foran-of-the-house og back-of-the-house lederevner samt køkken prep færdigheder.Vigtigst, får de studerende en dybdegående forståelse af kommunikation og kunde service færdigheder er nødvendige for at være en virkelig effektiv leder.

Kandidater med denne grad indgå i arbejdsstyrken med specialiserede viden, som intensiv klasseundervisning studie i tillæg til hands-on erfaring. Dette er en af ​​flere fordele, herunder at komme til potentielle arbejdsgivere med dokumenterede kvalifikationer.

Faktorer som type institution og længden af ​​en skolens grad program kan hver indvirkning udgifterne til denne grad. Det er bedst at tale direkte til skolerne for at få præcise oplysninger om omkostningerne.

Når du er færdig, en bachelor i Restaurant Management baner vejen for en spændende bredde af karrierer inden for top-tier restauranter, cateringvirksomheder og alt derimellem. En vis grad kan lede medarbejdere som en banket leder, cafeteria eller bar manager. Flere entrepreneurielle studerende kan parlay deres grad til at åbne og styre deres egen restaurant eller franchise.

Efterspørgslen efter folk, der kan holde mad tjenesteydere kører problemfrit er stigende, og der er mange skoler, der tilbyder grader på dette område, især online. Find en, der er rigtige for dig-søgning på dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Restaurantledelse
fields_of_study
  • Fødevarestudier (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format