Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Økonomi Revision 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Revision
Studieområde
 • Økonomi (13)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonomi Revision

  Optjening en bachelor-grad er ofte det første skridt mod at komme i gang på en professionel karriere. Studerende kan forfølge en bachelorgrad som et mål for sig selv, eller de kan bruge det som det første nødvendigt skridt i at opnå højere niveau grader.

  Hvad er en Bachelor i Revision? En bachelorgrad i auditering readies studerende til en karriere, der involverer ledende både interne og eksterne audits, som er strukturerede, intense undersøgelser, for virksomheder og organisationer. Studerende i dette program normalt lære om de love, der styrer dokumentation og ydeevne regulering. De har ofte studerer beskatning, informationssystemer, regnskab, statslige systemer, regnskabsaflæggelse og både eksterne og interne principper revision. Studerende i dette program kan endda blive til teknologisk drevne teknikker inden for retsmedicinske regnskab og retsmedicinsk revision.

  En bachelor i Revision forbereder de studerende til arbejde i regnskabs- og revisionsprincipper områder, forventes at være nogle af de mest lukrative og efterspurgte områder i fremtiden. Et solidt fundament i disse erhverv, som den, der leveres af denne grad, kan forberede de studerende til fremtidige karriere ekstraudstyr.

  De finanser involveret med at tjene en bachelor-grad vil variere alt efter institutionen, og graden tager normalt fra tre til seks år for at tjene. Kommende studerende bør forskning skoler grundigt og nå ud til indlæggelser kontorer til up-to-date finansielle oplysninger.

  Personer, der tjener en Bachelor i Revision ofte velforberedte til at arbejde i regnskabsvæsen eller revision. Desuden mens specialiserede certificeringer ikke nødvendigvis kræves af arbejdsgivere, frivillig certificering er generelt positivt betragtet.Certificeringer er udstedt af Institute of Internal Auditors (IIA) og er udpeget i disse områder: Certificeret Interne Revisorer, Certified Financial Services revisorer og Certified regeringens revisionsstandarder Professionals. At tjene sådanne certificeringer, skal enkeltpersoner har først tjent en bachelorgrad og arbejdede i den specialiserede område. Dem, der ønsker at tjene certificering skal også bestå en prøve for at blive en revision specialist.

  Talrige universiteter tilbyder internationale muligheder for at tjene denne grad, og online klasser er et godt valg for dem, der bor i fjerntliggende områder, og for dem, der har brug for en fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.