Keystone logo

6 Bachelor Programmer i Biovidenskab Agronomi Udvikling af landområder 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Udvikling af landområder
Studieområde
  • Biovidenskab (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovidenskab Agronomi Udvikling af landområder

Overalt i verden er der mange landsbysamfund, der ikke har adgang til tilstrækkelige landbrugs- og økonomiske ressourcer. En bachelor i udvikling af landdistrikter giver dig de nødvendige færdigheder til at omsætte disse steder i landbrugsmæssigt produktive regioner.

Hvad er en bachelor i udvikling af landdistrikterne? Fokus i programmet er at give dig metoder, der kan bruges til at forbedre sundheden og økonomien i et landligt samfund. I løbet af dine studier vil du lære at gennemføre strategier for bæredygtig udvikling. Du vil også tage flere kurser i geografi, økonomi, og regeringen. Nogle programmer kræver, at du vælge en fusion som samfund sundhed og velvære eller naturlig udvikling ressource.

De færdigheder, du opnår fra programmet kan bruges til at hjælpe udviklingslandene samfund over hele verden. Du kan hjælpe disse regioner trives ved at give dem de nødvendige redskaber til at skabe bæredygtige økonomier.Din viden om landbrug og økonomi kan anvendes til en bred vifte af erhverv, og sikre et job, bør ikke være svært.

En bachelorgrad tager cirka fire år at gennemføre, selv om nogle studerende gennemfører programmet i så lidt som tre. Udgifterne til din uddannelse varierer fra skole til skole. Før du anvender et program, bør du forskning skolens undervisning og gebyrer for at kontrollere, at du har råd til tilmelding omkostninger.

Programmer for udvikling af landdistrikter indgyde dig med en række overføres færdigheder, og der er mange arbejdsgivere, der kan værdi din uddannelsesmæssige baggrund. Studerende ofte tage positioner med kommunerne, fiskeri, turisme agenturer, sundhed selskaber, føderale agenturer, og almennyttige organisationer. Det er også almindeligt, at kandidater til at arbejde i organisationer, der specialiserer sig i handelen med fødevarer og globale udviklingsproblemer.

Der er mange skoler rundt omkring i verden, der tilbyder programmer i udvikling af landdistrikterne. Hvis du er klar til at hjælpe landdistrikterne blomstre, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.