Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Bachelor Programmer i Salg 2023

6 Bachelor Programmer i Salg 2023

Oversigt

Den bachelorgrad gives til studerende, der har gennemført kurser på skole eller universitet i en bacheloruddannelse. Programmet kræver typisk fuldtidsstudium i omkring fire år, og færdiggørelsen af ​​120 point semester. Denne grad kan repræsentere den første i en sti gennem forskerskolen. Det kan også anvendes som en indgang til en tilfredsstillende karriere.

Med det grundlæggende forståelse, kan personer undre, "Hvad er en bachelor i salg?" Dette program ofte fokuserer på de færdigheder og viden er nødvendig for at overbevise forbrugerne om værdien af ​​de varer eller tjenesteydelser. Kurserne giver praktiske, teknologiske og teoretiske metoder til at løse nuværende salg spørgsmål. Emner kan omfatte markedsføring teori, anvendelse af teknologi og digitale medier, salg etik, og forbrugernes relationer. Programmet kan omfatte nogle metoder til at påvirke sociale forandringer og forskellige metoder til at drive forretning.

Undersøgelsen af ​​salget giver personer med de nødvendige fundament for at udvikle avancerede teknikker og en stærk metode. Disse studerende kan bruge deres udvikling af færdigheder til planlægning, logistik, forbruger psykologi, og forhandling. Andre fordele omfatter adgang til instruktører og fagfolk med ekspertise i de mange facetter af salg industri.

Udgifterne til undervisning og gebyrer i forbindelse med deltagelse i dette program kan være meget forskellige fra den ene skole til den anden. Dette gælder især for skoler i forskellige lande. Interesserede personer bør kontakte skolerne direkte efter specifikke oplysninger.

Jobmuligheder omfatter dem med titler som Sales Development repræsentant Fulfillment Specialist, Sales Leader, og annoncesalg Specialist. Disse positioner er tilgængelige i private og offentlige organisationer.Forsikringsselskaber, finansielle tjenesteydelser agenturer, fremstillings- og farmaceutiske virksomheder og teknologiske industrier alle få brug for sælgere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om denne bachelorgrad, så tjek den muligheder med programmet nedenstående. Brug den ledende formular for at få mere information. Først søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Bachelor
 • Handelsstudier
 • Salg
Studieområde
 • Handelsstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger