Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Handelsstudier Salg 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Handelsstudier
  • Salg
Studieområde
  • Handelsstudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Handelsstudier Salg

Den bachelorgrad gives til studerende, der har gennemført kurser på skole eller universitet i en bacheloruddannelse. Programmet kræver typisk fuldtidsstudium i omkring fire år, og færdiggørelsen af ​​120 point semester. Denne grad kan repræsentere den første i en sti gennem forskerskolen. Det kan også anvendes som en indgang til en tilfredsstillende karriere.

Med det grundlæggende forståelse, kan personer undre, "Hvad er en bachelor i salg?" Dette program ofte fokuserer på de færdigheder og viden er nødvendig for at overbevise forbrugerne om værdien af ​​de varer eller tjenesteydelser. Kurserne giver praktiske, teknologiske og teoretiske metoder til at løse nuværende salg spørgsmål. Emner kan omfatte markedsføring teori, anvendelse af teknologi og digitale medier, salg etik, og forbrugernes relationer. Programmet kan omfatte nogle metoder til at påvirke sociale forandringer og forskellige metoder til at drive forretning.

Undersøgelsen af ​​salget giver personer med de nødvendige fundament for at udvikle avancerede teknikker og en stærk metode. Disse studerende kan bruge deres udvikling af færdigheder til planlægning, logistik, forbruger psykologi, og forhandling. Andre fordele omfatter adgang til instruktører og fagfolk med ekspertise i de mange facetter af salg industri.

Udgifterne til undervisning og gebyrer i forbindelse med deltagelse i dette program kan være meget forskellige fra den ene skole til den anden. Dette gælder især for skoler i forskellige lande. Interesserede personer bør kontakte skolerne direkte efter specifikke oplysninger.

Jobmuligheder omfatter dem med titler som Sales Development repræsentant Fulfillment Specialist, Sales Leader, og annoncesalg Specialist. Disse positioner er tilgængelige i private og offentlige organisationer.Forsikringsselskaber, finansielle tjenesteydelser agenturer, fremstillings- og farmaceutiske virksomheder og teknologiske industrier alle få brug for sælgere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om denne bachelorgrad, så tjek den muligheder med programmet nedenstående. Brug den ledende formular for at få mere information. Først søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.