Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 54 Bachelor i Samfundsvidenskab 2023

54 Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab 2023

Oversigt

De fleste mennesker finder ud af, at postsekundær uddannelse er en væsentlig del af den moderne læringssti. En bachelorgrad giver et godt fundament for en velbetalt, tilfredsstillende karriere. Når eleverne dedikerer sig til at studere, tager de fleste programmer kun fire år at fuldføre.

Måske vil du gerne vide, hvad er en bachelor i samfundsvidenskabsstudier? Studerende, der går ind i et sådant program, studerer civilisternes historie og moderne kontekst. De søger at forstå menneskelig adfærd, som grundene til, at visse produkter sælger godt hos visse mennesker, mens andre ikke gør det. Deres undersøgelser berører ofte religiøse og politiske synspunkter og virkningerne af dem på andre. De fleste elever analyserer tidligere og nuværende konflikter for at identificere årsagerne til problemer og udvikle løsninger.

Studerende, der studerer sociologi, forstår ofte, at spørgsmål er mere nuancer, end de oprindeligt syntes at være. På den anden side indser mange, at enkle forbedringer i det eksisterende samfund kan have store, varige konsekvenser. Kandidater kan se verden i et nyt lys, samt blive bedre tænkere og mere rimelige individer.

De fleste universiteter leverer prisoplysninger til potentielle studerende online. Arbejdsstudier er tilgængelige på nogle gymnasier for at hjælpe eleverne med at dække udgifter.

Mange kandidater kvalificerer sig til beskæftigelse i prestigefyldte non-profit organisationer, der gør humanitært arbejde. Andre arbejder i tænketanke, universitetsforskningsafdelinger og offentlige kontorer. Muligheder i den private sektor omfatter import og eksport virksomheder, programledelse og markedsføring. Undervisning er åben for kandidater, der har kravene i det område, de ønsker at arbejde. Mange bygger yderligere viden og legitimationsoplysninger ved at fremme deres uddannelse ved at indtaste en kandidatuddannelse eller doktorgradsprogram.

Fjernundervisningsprogrammer er vokset de seneste år. Du kan muligvis finde så mange institutioner, der tilbyder fuldt akkrediterede bachelorgrader online som dem, der leverer traditionel uddannelse på campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
  • Samfundsvidenskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat