Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Økonomi Skat 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Skat
Studieområde
 • Økonomi (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonomi Skat

  En bachelorgrad er normalt afsluttet i fire år. Men afhængigt af skolen og område af undersøgelsen, kan det tage mellem tre og fem år. Denne bachelor-grad er normalt optjent før en kandidatgrad.

  Hvad er en bachelor i Skatteministeriet? Denne grad er normalt en specialitet inden en regnskabsmæssig program og fokuserer på at forberede specialister i skat forberedelse. Generelle kurser i regnskab er taget, herunder regnskab, økonomistyring, international erhvervsret, ledelse, organisatorisk adfærd og markedsføring. Skat-specifikke kurser er også fokus og kan omfatte føderal indkomstbeskatning, erhvervsbeskatning og finansiel-redegørelse analyse. Programmer til formål at udvikle en forståelse af skat management for både virksomheder og enkeltpersoner. Det er vigtigt at bemærke, selv om, at på grund af kompleksiteten i skattelovgivningen, de fleste studerende vælger at koncentrere sig om ét område.

  Fordelene ved at udfylde en beskatning program omfatter evnen til at arbejde i forberedelse skat eller starte din egen virksomhed som en skat tilberedningsvirksomheden. Du er i stand til kompetent udfylde nødvendige formularer til en række kunder, sikrer de er ordentligt opfylde deres skattemæssige forpligtelser.

  Prisen for et program er svært at vurdere på grund af variationer i programmer og skoler. Den bedste måde at finde ud af din sandsynlige udgifter er at kontakte kontoret finansiel støtte på din valgte skole.

  Kandidater i et program er parat til at arbejde som skatterevisorer og sidde for enhver påkrævet licens. Studerende kan også virke som skat revisorbranchen. Beskæftigelsen kunne findes med regeringen eller private arbejdsgivere. Dette omfatter arbejde i din egen skat-forberedelse virksomhed eller arbejder for en skattefri forberedelse selskab. Derudover er du parat til at arbejde i en virksomheds økonomiske afdeling.Fælles karrieremuligheder for kandidater i en beskatning bacheloruddannelse også revisor og skat advokat, selv om det skal bemærkes, at blive en advokat kræver yderligere uddannelse.

  Hvis du er interesseret i at hjælpe folk navigere ofte forvirrende verden af ​​beskatning, så en bachelorgrad i beskatningen kunne være for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.