Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 Bachelor i Skulptur 2023/2024

12 Bachelor Programmer i Skulptur 2023/2024

Oversigt

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, at de studerende tjene efter den vellykkede afslutning af en tre til fem år universitet eller program. Efter eksamen, er eleverne klar til at begynde en karriere inden for deres fokus, eller at søge en videregående uddannelse i kandidatuddannelser.

&nbsp

Hvad er en bachelor i Sculpture? Dette program fokuserer specialiseret sig i at forberede eleverne til at være succesfulde kunstnere, specifikt som billedhuggere. De fleste programmer kræver studerende til at tage klasser, der udsætter dem for de mest almindelige skulptur medier, herunder metal og træ. Studerende ofte får også en chance for at prøve deres hænder på støbning skulptur. Som et resultat, pensum er bred nok til at sikre, at de studerende får tekniske færdigheder i en række områder, mens du stadig er i stand til at fokusere på et bestemt medie.

&nbsp

Denne grad er særlig fordelagtig, fordi det øger eleverne 'kreativitet og teknisk kunstneriske evner.Disse er centrale elementer, at kunstnere skal bringe til enhver kunstform, for at blive en succes.

&nbsp

Disse programmer har tendens til at variere i pris fra skole til skole, i vid udstrækning baseret på skolens 's størrelse og beliggenhed. Mere konkret data om studieafgift og registreringsafgifter er tilgængelig via hvert program 's indlæggelser kontor.

&nbsp

En bachelor i Sculpture er en temmelig alsidig grad. Kandidater fra disse programmer har alle de værktøjer, de har brug for at forfølge en karriere som professionelle billedhuggere. Men disse samme færdigheder anvendes i en række andre måder, herunder modelbygning for arkitektur og indretning. Hvert år en række kandidater også gå på at fylde skoene af deres lærere og professorer, bygge en karriere som skulptur instruktører.

&nbsp

Skulptur er en meget givende vej studium og mange studerende søger at tilmelde sig programmer over hele verden hver dag.Hvis du er interesseret i at finde et program, tid til at begynde din søgning er nu. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Kreative kunstfag
  • Skulptur
Studieområde
  • Kunststudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat