Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier Spændingssport 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsstudier
  • Spændingssport
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier Spændingssport

Når en lærer har hans eller hendes gymnasialt eksamensbevis, kan det være muligt at indgå en bacheloruddannelse. Denne bacheloruddannelse er ofte en af ​​de første akademiske priser på universitetsniveau, som en studerende forfølger. Det kan tage et gennemsnit på fire år at afslutte.

Hvad er en Bachelor i Adventure Sports? Denne bachelorgrad er designet til at forberede eleverne til at være ledere, instruktører og vejledninger til backpacking, white-water rafting, vandreture, skiløb og andre eventyrsporter. Nogle universiteter kan give eleverne mulighed for at vælge en fokus sport, mens andre kan dække en bred vifte af eventyr sport. Krævede kurser kan være feltstyring og uddannelse, professionel forberedelse i eventyrsporter, backcountry-living færdigheder, udendørsundervisning, journaling i eventyrsport og risikostyring i eventyrsporter.

Bachelor i Adventure Sports-programmet hjælper eleverne med at udvikle deres ledelses-, ledelses- og kommunikationsfærdigheder. Som en eventyrsporter skal en person være i stand til at lede en forskelligartet gruppe, styre et potentielt farligt eventyr og kommunikere med andre. Ikke alene kan disse færdigheder føre til en højere løn, men de kan også hjælpe en person med at lykkes i hans eller hendes personlige liv.

Ansøgere vil ofte vide, hvad undervisningen til et program skal være før de ansøger. Fordi så mange faktorer påvirker prisen, kan det være bedst for folk at kontakte en skole direkte for et skøn.

Hvilken type job kan en person have efter eksamen med en bachelor i eventyr sport? Nogle elever kan fortsætte med at blive rekreative ledere, aktivitetsspecialister, lejeconsulenter, guider, idrætsinstruktører eller ledere af en eventyrsportsvirksomhed. Der er også mulighed for kandidater til at ende i et felt lidt anderledes. For eksempel kan forskere bruge deres overførbare færdigheder til at blive journalist, iværksætter eller politiker.

Denne type program er tilgængelig på universiteter over hele verden. Det kan endda være tilgængeligt online. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.