Keystone logo

44 Bachelor Programmer i Uddannelse Specialundervisning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Uddannelse
 • Specialundervisning
Studieområde
 • Uddannelse (44)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Uddannelse Specialundervisning

  En bachelor i specialundervisning forbereder lærere til at praktisere inkluderende undervisning for personer med handicap. Deltagerne i uddannelsen lærer undervise metoder til at uddanne og udvikle studerende med fysisk og indlæringsvanskeligheder, der kræver specialiseret støtte til at få en uddannelse.

  Hvad er en Bachelor i specialundervisning? Denne bachelor-grad giver de studerende en ramme af empowerment, fortalervirksomhed, adfærd og uddannelse metoder til at undervise og støtte enkeltpersoner med handicap. Specialundervisning kursusaktiviteter udstrakt dækker de færdigheder og forståelse er nødvendige for at arbejde med elever med særlige behov i et klasseværelse eller sociale tjenester indstilling. Deltagerne studerer de fysiske og psykiske handicap, der kræver særlig uddannelse og deres indflydelse på læring og udvikling. De forlader programmet er i stand til med succes at arbejde med og uddanne folk med forskellige behov.Studerende kan vælge at koncentrere deres kurser på deres områder af interesse, såsom vurderingsmetoder eller handicap specialisering, for at skræddersy deres karriereforløb efter endt uddannelse.

  Studerende omfattet af den særlige uddannelse fundament af specialundervisning undervisning kombineret med muligheden for at fokusere på et område af interesse. Kandidater er forberedt til en karriere i inkluderende undervisning med en forståelse af elever med særlige behov, et peer support netværk på plads, og de færdigheder til at udfylde en vigtig rolle i skolesystemet og fællesskab.

  Særlige uddannelser uddannelser normalt tager fire år at gennemføre. Undervisningen varierer på tværs af institutioner. Kommende studerende bør spørge hver institution for at få et klart billede af de omkostninger i tid og undervisning der kræves for at gennemføre uddannelsen.

  Specialundervisning kandidater er forberedt til en karriere undervisning og støtte til studerende med en bred vifte af læringsbehov.Program kandidater kan tilbringe en karriere uddanne og udvikle børn i et klasseværelse indstilling, eller de kan vælge at arbejde i andre kapaciteter. En særlig uddannelse grad kvalificerer kandidater til at arbejde i bedømmelsen og fortalervirksomhed i skolemiljøer og i samfundet.

  Personer, der er interesseret i en karriere i specialundervisningen kan finde den rigtige institution til at udøve deres grad ved at søge i vores omfattende database af skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.