Keystone logo

31 Bachelor Programmer i Sportscoaching 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Sport og motionsstudier
 • Sportscoaching
Studieområde
 • Sport og motionsstudier (31)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Sportscoaching

  En kandidatuddannelse tager normalt tre til fem år at afslutte afhængigt af institutionens krav, fokusområdet og studenternes præferencer. Denne grad fokuserer typisk på videnskabsrelaterede discipliner.

  Hvad er en bachelor i sportscoaching? Dette studieområde går af et par navne: BSc i Sportsledelse og Bachelor i Sportsvidenskab i Coaching. Uanset navnet, tilbyder de fleste programmer en sports science core med coaching valgfag. Tilgængelige kurser kan omfatte coaching teori og metoder, konditionering og fitness træning, sports psykologi og officiating sport. Du kan lære videnskaben bag coaching, få de færdigheder og viden, der er nødvendig for at forbedre individuelle atleter og hold ved hjælp af psykologi, fysiologi og biomekanik af sportsresultater.

  Du vil sandsynligvis få nøglefærdigheder, som arbejdsgiverne søger i alt fra kommunikation til virksomhedsledelse og sportsindustrien. Færdigheder omfatter ledelse, ansvarlighed og teamwork.

  Omkostningerne ved at deltage i et fireårigt universitet kan variere afhængigt af længden af ​​kurser, studieområdet og læseplanen. Mange grader tilbydes online til en mere overkommelig pris. Adgangskontoret på din valgte skole skal give dig mere detaljerede oplysninger om undervisningsomkostninger.

  Der er mange karriereveje, du måske ønsker at følge, når du er færdig. Mange elever lænker sig til at blive lærere til fysisk eller sundhedsuddannelse. Hvis coaching eller uddannelse ikke lyder tiltalende, overveje at udforske en karriere som sportsadministrator eller som fitnesscenterchef. Du kan endda være i stand til at forfølge en karriere som træningsfysiolog, hvor du studerer hvordan folks organer reagerer og tilpasser sig fysisk aktivitet for at forbedre fitnessniveauet eller forebygge og behandle sygdom.

  Internettet har udvidet det virtuelle klasseværelse til at omfatte mange områder af studiet. Der er mange fordele ved at tjene en grad online. Det er svært at slå fordelene ved en fleksibel tidsplan. Det giver dig også mulighed for at studere fra hvor som helst i verden, så længe du kan oprette forbindelse til internettet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.