Keystone logo

91 Bachelor Programmer i Økonomi Statistik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Statistik
Studieområde
  • Økonomi (91)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Statistik

Efter afslutningen af ​​120 point semester bacheloruddannelser tildeles. Dette tager normalt studerende om fire års fokuseret undersøgelse at fuldføre. Som en del af graden, studerende deltager i almene uddannelser og tilbringe resten af ​​deres tid på klasser med særlig relevans for de store. Disse grader er ofte nødvendig, før den enkelte kan få adgang til ønskelige erhverv.

Hvad er en Bachelor i Statistik? Den største kan have en bred fokus inkorporerer principper for matematik og en række teknikker, der anvendes i statistikken. Core kurser fokuserer på matematik, anvendt matematik, matematisk statistik og relaterede matematik emner. Andre emner kunne omfatte finansiering, økonomi, råvare markedsanalyse, industrielle statistikker, den offentlige orden statistik, og andre er baseret på karriere præferencer den studerende.

Der er nogle vigtige fordele til rådighed for personer, der tjener denne bachelorgrad.De er ofte i stand til at bevæge sig direkte ind i tilfredsstillende karriere positioner. Med en stærk akademisk baggrund, kan kandidater oplever, at deres jobmuligheder er mere varieret og mere lukrativ end jævnaldrende uden samme uddannelsesmæssige baggrund.

Omkostningerne i forbindelse med dette program kan variere meget fra den ene skole til den anden, og især på tværs af internationale grænser. Kommende studerende bør gennemgå deres muligheder ved at kontakte skolerne direkte.

Efter endt uddannelse, kan enkeltpersoner naturligt søge stillinger som statistikere. Der er imidlertid en række muligheder til rådighed. Disse omfatter arbejde i retssagen test og produkt evaluering i brancher som bilindustrien, farmaceutiske og softwarevirksomheder. Nogle kandidater finde job, der arbejder i offentlige stillinger, miljøagenturer, og det nationale forsvar. Rækken af ​​muligheder er meget bredt og giver mulighed for en masse personlige valg.

Hvis du er interesseret i at lære mere om dette program og dets karrieremuligheder, tage et kig på programmet synlig og ledsagende bly former. For at finde skoler, der er egnede til din situation, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.