Keystone logo

43 Bachelor Programmer i Tegning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Kunststudier
 • Kunstfagene
 • Tegning
Studieområde
 • Kunststudier (43)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Tegning

  Optjening en Bachelor i Tegning er en glimrende mulighed for personer, der ønsker at forfølge kreative praksis, støttet af en specialiseret viden bank i moderne og historiske kunst og kultur. Studerende opnår en grad i tegning kan blive professionelle i tv, teater, forlag og video industrier, eller forfølge en karriere som kunst administratorer eller som art directors på museer og gallerier.

  Hvad er en bachelor i tegning? Det er en metode til at udstyre de studerende med essentielle viden nødvendige for succes, såsom motivation, disciplin og engagement i teoretisk praksis. Det blander studier fra forskellige discipliner, såsom arkitektur, design og historie, for at supplere den studerendes speciale. Program deltagerne vil også lære om en række brugskunst, billedkunst og kulturelle feltstudier.

  Der er rigelige grunde til enkeltpersoner vælger at få en bachelor i tegning.For eksempel program lærer en række forskellige kompetencer, såsom tekniske, teoretiske og konceptuelle teknikker og metoder. Studerende kan forvente at udforske billedkunst, kultur, design, kunsthistorie, moderne kunst, tegning, maleri, fotografi, og eksperimentelle medier.

  Program omkostninger variere afhængigt af institutionen. Programmet pensum varer mellem et og tre år. Enkeltpersoner skal grundigt forskning skoler før at forpligte sig til at sikre, at de udbudte programmer passer deres mål.

  Personer, der deltager i programmet, befinder sig ofte i efterspørgslen efter stadig mere konkurrencedygtige karriere som fotografer, kunst lærere, glas og smykker designere, malere, kunst korrekturlæsere, historikere, Trykkere og billedhuggere. Studerende udvikler stor indsigt i, hvad det kræver at blive en professionel kunstner ved at fokusere på en dybtgående viden om og forståelse for tegning.

  Mange internationale muligheder for programmet findes fra en bred vifte af universiteter. Online klasser er en ideel mulighed for personer, der bor i fjerntliggende områder rundt omkring i verden. Web-baserede alternativer appellerer til studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.