Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 18 Bachelor i Tekstil 2023

18 Bachelor Programmer i Tekstil 2023

overview

En bachelorgrad er en type program til rådighed for gymnasieelever. Det er en vej til at øge sin butik af livskendskab og -færdigheder samt en mulig rute til øget indtjeningspotentiale og beskæftigelses tilfredshed i løbet af ens arbejdsår.

Hvad er en bachelor i tekstiler? Dette program har generelt flere spor, herunder forberedelse til beklædning, tekstilbevarelse, museumsstudier og merchandising og forbrugervidenskab. Kursusemner kan omfatte skærmudskrivning, vævning og beklædning, bevaringsmetoder, polstring og fiberstudier. Fashion show produktion og industriel videnskab, herunder 3D design og brugen af ​​teknologi til at udvikle nye materialer, er andre særlige fokusområder i en bred uddannelse i tekstilstudier.

En solid forståelse af tekstiler kan føre til absorberende arbejde på tværs af mange brancher. Samarbejde for at skabe en fælles vision er en væsentlig færdighed, som er meget overførbar. Forståelse af materialer og hvordan man skal passe på dem og hvordan design informerer forbrugeradfærd er både vigtige faglige og livlige færdigheder.

Det er vigtigt at finde det rigtige program. Lidt forskning på overkommelighed, studietid og fysisk placering er afgørende for at gøre et klogt valg til en tilfredsstillende uddannelsesrejse. Overvej akkrediteringsstatus og omdømme hos institutionen, der giver graden og placeringsstatistikker for at optimere beskæftigelsesmulighederne.

En grad i tekstiler kan åbne døre til professionelle karriere i mode design og merchandising af beklædning. Detailkøbere kan besidde tekstilgrader, og kandidater kan også nå stillinger i museer som tekstilkonservatorer eller kuratorer af samlinger. Grafiske designere og printmakers er ofte uddannet i tekstilprogrammer, og mange kandidater søger avancerede studier og bliver undervisere og post-sekundære instruktører.

Uanset om præference er for en on-campus forpligtelse, pendler status eller online tilmelding, er der utallige måder at forfølge en bachelor grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Mode
 • Tekstil
fields_of_study
 • Mode (18)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format