Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 18 Bachelor i Tekstildesign 2023/2024

18 Bachelor Programmer i Tekstildesign 2023/2024

Oversigt

Bachelor grader tilbyde fagfolk en måde at skelne sig selv som kyndige inden for deres områder. Graden demonstrerer en forpligtelse til et felt og en evne til at arbejde under pres.

Hvad er en bachelor i tekstildesign? Tekstil design dækker alt design arbejde udført med stoffer. Dette omfatter det mere kommercielle arbejde til mode, tæpper, polstring samt håndlavede, kunsthåndværk i lighed med vævning og strikning. Tekstil design programmer varierer i fokus på grund af den brede vifte af arbejde, der er til rådighed inden for feltet. Farve teori og design teori er nogle af de mest almindelige kursusarbejde. Angivelse af et felt forkorter en liste over potentielle programmer, så det er nøglen til at vælge et passende universitet.

Mange job i tekstiler er stærkt kommercielle, så grundlæggende regnskabskompetencer er dækket af de fleste tekstildesignprogrammer, der er nyttige i de fleste erhvervsliv. Digitale programmer som CAD læres for lettere stofdesign sammen med traditionelle metoder til håndtegning og maleri. Studerende kan også lære at lave mønstre fra bunden.

Tekstildesign grader har ingen fastsat pris. Undervisningen bestemmes af skolens placering og andre faktorer. En bachelor vil kræve tre eller fire år for de fleste studerende, så beregne i overensstemmelse hermed.

En Bachelor i Textile Design forbereder kandidater til job i en række kommercielle og mode industrier. Tekstildesignere kan være ansvarlig for tekstilproduktion, styre mønsteret, farver og materialer, der anvendes til tekstiler. Designere arbejder også på den mere tekniske side, i tekstilprogrammering og design mønstre gennem software. Håndværksproduktion i håndværk er en position i nogle små virksomheder.

Du kan tjene en bachelorgrad i tekstil design fra en række universiteter rundt om i verden, der tilbyder det. Hvis du har en pakket skema, se i grader tjent online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Design
 • Tekstildesign
Studieområde
 • Design (18)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat