Keystone logo

2 Bachelor Programmer i Scenekunst Musik Tidlig musik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Tidlig musik
Studieområde
  • Scenekunst (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Scenekunst Musik Tidlig musik

Hvad er tidlig musik?
Tidlig musik henviser generelt til musik, der er komponeret i middelalderen, renæssancen og barokken i den vestlige klassiske musik. Tidlig musik kan studeres akademisk som musikhistorie eller opføres ved hjælp af en teknik, der kaldes historisk informeret opførelse (HIP). HIP er en praksis, hvor man udfører klassisk musik ved hjælp af instrumenter og teknikker fra den pågældende periode.

Hvilke karrieremuligheder er der inden for tidlig musik?
Der er nogle få forskellige typer job, der normalt hører under den tidlige musiks paraply. Det første er det som udøvende kunstner. Udøvere af tidlig musik kan bruge historiske instrumenter, f.eks. lut eller cembalo, til at spille klassiske stykker fra bestemte tidsperioder. Den anden karriere, som studerende inden for tidlig musik kan gøre, er som forskere eller akademikere, hvor de udforsker musikken, instrumenterne og historien i en bestemt tidsperiode. Forskning i tidlig musik indebærer ofte at finde og studere gamle manuskripter, malerier og andre primære kilder. Den tredje type job er underviser. Undervisere underviser andre i tidlig musik, hvad enten det er i formelle rammer som en skole eller et universitet eller uformelt gennem foredrag og workshops. Tidlig musik er et område, der konstant udvikler sig i takt med, at ny forskning afdækkes og nye teknologier udvikles. Det betyder, at der altid er nye muligheder for dem, der er interesserede i denne type musik.

Hvilke uddannelser tilbydes inden for tidlig musik?
Der findes et par forskellige typer uddannelser inden for tidlig musik. Udførelsesgrader tilbydes normalt på musikkonservatorier eller på musikskolen på et større universitet. Det er typisk kunstneriske uddannelser, som en bachelor eller master of Arts. Tidlig musik kan også studeres som et akademisk fag som historie, antropologi eller sociologi på et college eller universitet. Grader i tidlig musik er tilgængelige på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau.

Hvad vil jeg studere under min grad i tidlig musik?
Under en grad i tidlig musik vil de studerende studere en række emner relateret til musik, instrumenter og historie i en specifik tidsperiode. Dette kan omfatte alt fra musikteori til opførelsespraksis og historisk forskning. De nøjagtige kurser, der tilbydes, varierer afhængigt af skolen og den type grad, du ønsker at tage. Alle uddannelser i tidlig musik vil dog give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at gøre karriere inden for tdette område.

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.