Keystone logo

481 Bachelor Programmer i Turisme og hotelvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Turisme og hotelvirksomhed
Studieområde
 • Turisme og hotelvirksomhed (481)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Turisme og hotelvirksomhed

  Modtagelse af en bachelorgrad kan være kulminationen på tre til fire års akademisk arbejde, og tjene denne grad kan hjælpe enkeltpersoner finde berigende beskæftigelsesmuligheder, større ansvar på arbejdspladsen, og bedre betalende karriere.

  Hvad er en bachelor i turisme og gæstfrihed? En bachelor i turisme og gæstfrihed fremhæver business viden som det gælder for operationer inden for turistindustrien. Denne akademiske program lærer eleverne, hvordan man bruger turismen som en kilde til positiv økonomisk, social og miljømæssig forandring i deres lokalsamfund. Studerende i dette program tage klasser, der dækker emner som menneskelige ressourcer og facilities management, reklame og marketing, finansiel planlægning, gæstfrihed lov og ledelsesmæssige regnskab.

  Optjening en Bachelor i turisme og gæstfrihed kan være gavnligt for kandidater i, at det hjælper dem med at forbedre deres færdigheder på mange områder, specielt lederskab, organisation, og kritisk tænkning.Disse færdigheder gør det muligt ofte kandidater til at have en bredere vifte af beskæftigelses- valg samt en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere, der ikke har grader.

  Det økonomiske ansvar for at tjene en bachelorgrad kan variere for hver elev og afhænger af mange faktorer. På grund af dette, er studerende rådes til at kommunikere direkte med potentielle skoler for at være helt klar over det økonomiske ansvar i forbindelse med deres grad.

  Personer, der afslutter med en bachelor i turisme og gæstfrihed er ofte kvalificeret til en bred vifte af stillinger inden for turisme og rejsebranchen. Kandidater kan vælge at arbejde som rejsebureauer; udvej ledere; event koordinatorer for hoteller og resorts; menneskelige ressourcer ledere; marketing direktører til feriesteder, hoteller, eller krydstogtskibe; turistguider; community planlæggere eller kulturturisme direktører.

  Hvis du er interesseret i at arbejde i turistindustrien, så tjener en Bachelor i turisme og gæstfrihed kan være rigtigt for dig. For at komme i gang med det samme, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.