Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 37 Bachelor i Tv-videnskab 2023

37 Bachelor Programmer i Tv-videnskab 2023

overview

Den bachelorgrad er normalt den første grad kollegium studerende forfølge. Det giver de grundlæggende elementer, der er til gavn for din karriere. Efter endt uddannelse, kan du begynde at arbejde hen imod en karriere, eller du kan fortsætte din uddannelse med en master 's program.

Hvad er en bachelor i Television Studies? Dem, der studerer tv normalt er interesseret i den kritiske side af mediet, men det er også muligt at fortsætte produktionen ved at tjene en grad i tv-studier. Kurser involverer film teori, kritiske studier, og publikum interaktion. En grundig undersøgelse af historien om tv og film bør også være omfattet. Fordi det er en bachelor-niveau program og lidt mere generelt, kan eleverne normalt specialisere mere efter endt uddannelse.

Underholdningsindustrien er en utrolig stor og velstående område. Studerende, der studerer tv vil gavne ved at indtaste denne industri.De er udstyret med de færdigheder og viden, de har brug for at skabe en meget indbringende karriere for sig selv.

Udgifterne til undervisning for at tilmelde dig i en Bachelor i Television Studies varierer med mange faktorer. Skolen og programmet vil påvirke omkostningerne, men selv det land, du vælger at studere i vil spille en rolle. Inden du tilmelder dig, forskning alle dine muligheder grundigt.

Tv og film er kollaborative kunstformer. Det betyder, at der er snesevis af forskellige håndværk og discipliner, der kommer sammen mod et enkelt mål. Kandidater har mange valgmuligheder til en karriere, især hvis de vælger produktionssiden af ​​undersøgelsen. Disse områder omfatter scenografi, manuskriptskrivning, lede, lysdesign, costuming, makeup, fotografering retning, prop skabelse, produktion, specielle effekter, og andre. Hvis du vælger at forfølge den kritiske side, er der også mange arbejdspladser i journalistik, kritik og uddannelse.

Tv er et utroligt interessant fagområde.Interesserede studerende vil ikke blive skuffet. Plus, med så mange programmer, kan det være meget gavnligt efter endt uddannelse. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Tv-videnskab
fields_of_study
  • Journalistik og massekommunikation (37)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format