Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Bachelor i Udviklingsplanlægning 2023

4 Bachelor Programmer i Udviklingsplanlægning 2023

overview

En bachelorgrad er et program for undersøgelse så de studerende til at opnå betydelig personlig og professionel vækst i et bestemt område. De fleste programmer er mellem tre og fire år lange, udstyre de studerende tjener med et godt afrundet uddannelse.

Hvad er en bachelor i Development Planning? De fleste byplanlægning bachelor 's uddannelser indebærer kursusaktiviteter i samfundsvidenskab, politik, etik og bymæssige anliggender. Eleverne lærer om aktuelle økonomiske emner, politiske procedurer, bæredygtighed og bolig-og erhvervsejendomme zoneopdeling restriktioner. Specifikke kursus emner kan omfatte miljøhensyn, opsøgende projekter og globalisering, budgettering for byvækst, analyse af bypolitik, og fysisk og udvikling. Emnerne udsætte studerende for de måder redskaber statskundskab, design, politisk analyse, og økonomi kan påvirkes til at påvirke betydelige miljømæssige og sociale spørgsmål i USA og i udlandet.

Studerende tjener deres grad opnår en række færdigheder, der gavner deres personlige og professionelle liv. For eksempel, de lærer organisation, kommunikation, problemløsning, og beslutningstagning færdigheder til at fremme en effektiv og retfærdig global forandring.

Program omkostninger svinger mellem institutioner, afhængigt af placeringen af ​​universitetet og længden af ​​studiet. Eleverne skal undersøge mulighederne for at sikre programmet opfylder deres mål og karriere mål.

Optjening en bachelor-grad i udvikling planlægning kan åbne døre til en karriere inden for forskellige områder og discipliner i den offentlige og private sektor. Nogle af disse job kan omfatte civilingeniør, landmåler, samfundsudvikling manager, landskabsarkitekt, og den offentlige tjeneste administrator. Programmet kan også give et fundament for studerende forbereder graduate arbejde i planlægning, jura, byplanlægning, og den offentlige orden.

Finde tid til at forfølge mål at tjene en videregående uddannelse er nemmere med den fleksibilitet og bekvemmelighed af online programmer. Internet-baserede kurser giver eleverne mulighed for at tilmelde overalt i hele verden. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Handelsstudier
  • Ejendom
  • Udviklingsplanlægning
fields_of_study
  • Handelsstudier (4)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format