Keystone logo

46 Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Samfundsvidenskab
  • Udviklingsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (46)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier

Når du har fået dit gymnasium, hvis du ønsker at øge dine jobmuligheder, kan du overveje at tilmelde dig en bacheloruddannelse. Denne grad giver specialiseret viden og jobkundskaber, der ofte gør kandidater mere attraktive for arbejdsgivere. En bachelorgrad forbereder også eleverne til at videreføre deres uddannelse på kandidat- eller ph.d.-niveau.

Hvad er en bachelor i udviklingsstudier? Dette uddannelsesprogram lærer eleverne om kompleksiteten af ​​økonomisk vækst i samfund. Det er et tværfagligt program, der tilbyder kurser som antropologi, sociologi, verdensgeografi, køn og udvikling og mikroøkonomi. På nogle institutioner kan du vælge et geografisk område i verden, som du gerne vil fokusere på. Det er almindeligt at afslutte programmet med et stort forskningsprojekt.

I en kandidatuddannelse i udviklingsstudier erhverver mange studerende stærke ledelses- og kommunikationsevner. De kan også blive bedre forhandlere, der er i stand til at forstå komplekse problemer. Disse færdigheder er yderst værdifulde i alle dele af livet.

Før du tilmelder dig en kandidatuddannelse i udviklingsstudier, skal du sørge for at forstå prisen. Hver skole har sin egen undervisning og gebyrer, og der er mange faktorer, der påvirker udgifterne. Undersøg dine muligheder grundigt.

Som kandidat med en bachelorgrad i udviklingsstudier, vil du være parat til at arbejde i en bred vifte af karriere. Dine valg kan omfatte international projektleder, bidragsforfatter, akademisk forsker, udvikler af statsstøtteprogrammer eller embedsmand for en ngo. Du kan blive en programkoordinator eller kontakt til regeringer med kontorer i udlandet som dem i ambassader eller militære installationer.

Bachelor i udviklingsstudier programmet tilbydes af mange institutioner. Du bør overveje både lokale skoler og udenlandske muligheder. Kom i gang i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.