Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Handelsstudier Underholdningsbranchen 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • Underholdningsbranchen
Studieområde
 • Handelsstudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Handelsstudier Underholdningsbranchen

  En bachelorgrad er en af ​​de første typer af postsecondary uddannelse, at de studerende kan modtage. Under deres studieforløb, bachelorer ofte vælger at koncentrere sig i en bestemt industri, og nogle gange inden for en niche af denne industri. Hvis eleverne ønsker at øge deres viden, skal de først modtage deres bachelor.

  Hvad er en Bachelor i Entertainment Business? Dette studium lærer eleverne de operationelle, finansielle og marketing aspekter af underholdningsindustrien. Studerende kan vælge at specialisere sig inden for områder som film, tv eller videospil. Begreber som erhvervsøkonomi og udvikling af indhold til bestemte markeder bliver undervist, og nogle programmer tilbyder grad kandidater hands-on erfaring gennem projekter og betalt praktikophold. Den eventyrlystne studerende kan studere dette felt internationalt, med mange skoler, der tilbyder programmer undervist udelukkende på engelsk.Ikke-modersmål opfordres til at søge og tage engelske præstationsprøvninger.

  Kandidater fra en business underholdningsprogram som regel finde, at de får praktiske færdigheder såsom god ledelse og regnskab. Kurser typisk underviser de nyeste fremskridt inden for digital teknologi, som de studerende kan anvende til deres personlige liv så godt. Derudover er der mange muligheder for at arbejde internationalt og flytte op til højere afdelinger.

  Undervisningen varierer afhængigt af institutionen studerende vælger. Internationale programmer er nogle gange dyrere for ikke-indfødte elever. Underholdning business-programmer normalt tager mindst tre år at gennemføre, og mange er på fuld tid og campus baseret.

  Med en Bachelor i Underholdning Forretning, studerende har en række karrierer i underholdningsindustrien åbne for dem. De kan vælge at blive filmproducenter eller projektledere eller indhold ledere.Andre muligheder er musik ledere, medier ledere og ophavsret og royalties ledelse. Studerende kan også vælge at starte deres egen underholdning management virksomheder, eller forfølge en karriere i underholdnings tidsskrifter og websider.

  Eleverne skal forske de muligheder til rådighed for dem og overveje, hvilken skole kunne tilbyde de bedste muligheder for området, de er interesseret i. For at komme i gang i dag, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde i spidsen formular.