Keystone logo

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Uddannelse
 • Undervisning
Studieområde
 • Uddannelse (341)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

341 Bachelor Programmer i Undervisning 2024

  Bachelor Programmer i Undervisning

  For mange studerende med en studentereksamen eller GED certificering, der ønsker at fortsætte deres uddannelse, en bachelor 's grad er et stort næste skridt. Denne bachelor-grad involverer sædvanligvis en vis mængde af generelle undersøgelser, samt et mere specifikt program fokus på studerendes 's valg.

  Hvad er en Bachelor i undervisningen? Denne grad er designet til at forberede kandidater til en karriere inden for uddannelse; både gennem undervisning i at lære teori og ved at have studerende til at praktisere disse færdigheder i klasseværelset. Programmer har ofte særlige betoninger, såsom opsøgende og samfund uddannelse, tidlig barndom uddannelse, eller en given disciplin fokus. For eksempel kan en studerende interessant i at blive en engelsk lærer kan tage kurser taget hensyn til dette mål, og således udsat for undervisning teori om, hvordan man underviser læsning og skrivning. Følgelig er meget variabel pensum af disse programmer, afhængigt af skolen og den enkelte studerendes 's mål.

  Den største fordel ved at opgradere med en Bachelor i Undervisning er den værdifuld færdighed indstille disse programmer kan give. Ud over et indgående kendskab til, hvad disciplin fokus de vælger, kan de studerende få væsentlig erfaring med at arbejde med elever i alle aldre i en lang række sammenhænge. Kandidater komme væk fra disse programmer med stærke verbale kommunikationsevner, en beherskelse af forskellige instruktion teknikker, samt erfaring med at skulle tænke på deres fødder og løse problemer, når de opstår.

  Hvert program vil have forskellige gebyrer forbundet med registrering og tilmelding. Kontakt skoler direkte for mere information om de omkostninger, du kan forvente ved optagelse.

  En baggrund i uddannelse åbner mange døre, når det kommer til mulige fremtidige karriere.På grund af de afgørende og overføres færdigheder og erfaringer denne sti undersøgelse giver, kan kandidater af undervisningsprogrammer gå på at forfølge en karriere i et vilkårligt antal felter, herunder men ikke begrænset til dem, der er direkte relateret til uddannelsessystemet. Ud over instruktions færdigheder, kan kandidater sættes til at bruge deres finpudsede kommunikationsevner og den virkelige verden erfaring, både meget efterspurgt talenter på mange felter fra virksomhed til journalistik.

  Tilmelding i et online program gennem bacheloruddannelserne er en særlig bekvem måde at forfølge en Bachelor i undervisningen, fordi det giver de studerende adgang til mange ansete programmer over hele verden. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.