Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Energistudier Energi Vedvarende energi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Energistudier
  • Energi
  • Vedvarende energi
Studieområde
  • Energistudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Energistudier Energi Vedvarende energi

En bachelorgrad i vedvarende energi kan appellere til studerende med en stor interesse i at udvikle og støtte ressourcer og teknologier, der udvider alternative energikilder for økonomi og samfund over hele verden.

Hvad der præcist er en Bachelor i vedvarende energi? Denne studieforløb er en post-gymnasial uddannelse, der skaber og bygger på et fundament af kommunikation, kritisk analyse, matematik og naturvidenskab, med en særlig koncentration om ressource vedvarende. Disse kan omfatte grønt byggeri, biobrændstoffer og alternative energisystemer som vind- og solenergi. Klasser kan give en praktisk viden om elektrisk og maskinindustrien, som de gælder for vedvarende energi, samt fokus på energi komponenter såsom brændselsceller og geotermisk energi.

Denne grad kan gavne studerende forfølger en fremtid i vedvarende energi ved at tilbyde en forståelse af termodynamik, energi historie, effektiv bygningsdesign, kontrolsystemer design og mere. Kandidater kan indtaste en kandidatgrad eller en anden videregående uddannelse program med et godt afrundet baggrund i vedvarende energi, eller gå direkte ind i branchen.

Undervisning og gebyrer for en grad er individuelt fastsat af den enkelte institution. For at finde ud af prisen på et studieforløb, kontakte indlæggelser kontor af programmet efter eget valg.

Der er en verden af ​​muligheder åbne for studerende, der afslutter med en grad i vedvarende energi. Både den private og den offentlige sektor tilbyder flere karrieremuligheder. Folk der er behov for projektudvikling, komponent fremstilling, konstruktion, drift og driftscheferne, installation, uddannelse, og systemer markedsføring og salg.Kandidater kan konsultere for private virksomheder eller offentlige værker, eller sikre en regering position i anlægsarbejder.

Alternative og vedvarende energi udvikles og fremmes for at mindske virkningerne af begrænsede ressourcer over hele planeten. Bliv en del af dette spændende område ved at begynde et program i dag. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.