Keystone logo

3 Bachelor Programmer i Vinhandel 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Fødevarestudier
 • Mad- og drikkevarevirksomhed
 • Vinhandel
Studieområde
 • Fødevarestudier (3)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Vinhandel

  En bachelor er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres valgte fagområde. Et program ofte fokuserer på generelle liberale kunst fag samt specifikke klasser skræddersyet til at få de studerende klar til et fremtidigt job.

  Hvad er en Bachelor i Wine Business? Dette program er designet til studerende, der har en iværksætterånd og ønsker at få involveret med vin forretning. Hvert program vil variere, men klasser vil ofte indeholde en blanding af vin og gastronomiske undersøgelse, og forretningskoncepter. Studerende vil undersøge vinindustrien og lære gældende færdigheder som kommunikation, økonomistyring, merchandising, produktion, markedsføring og ledelse. Mange programmer vil tilbyde praktikplads muligheder for at praktisere deres færdigheder i den virkelige verden.

  Studerende, der forfølger en grad i vin erhvervslivet lære meget om forretning og forvaltning, hvilket er en fordel i både deres professionelle og personlige liv.Læring om vin også udsætter dem for mange forskellige områder i verden, som giver dem mulighed for at rejse og blive mere kulturelt mangfoldigt.

  Den undervisning og gebyrer forbundet med at tjene en vin business grad kan variere fra institution til institution. Der er en række internationale skoler, der tilbyder dette program, og omkostningerne afhænger af placeringen af ​​skolen, programmet varighed og praktik gebyrer.

  Kandidater med en bachelorgrad i vinbranchen kan arbejde i en række forskellige kapaciteter. Nogle vil måske vælge at arbejde med specifikke vin beslutningstagere til at hjælpe dem med at opbygge, markedsføre og sælge deres produkt. Andre kan vælge at arbejde for vin og spiritus udloddende selskaber til at bruge deres færdigheder på detailmarkedet side. Iværksættere, der har andre færdigheder og erfaring i gæstfrihed rige kan endda vælge at åbne deres egen vinbutik, vinbar, eller restaurant.

  Hvis vinen forretning er af interesse for dig, begynde at sammenligne skoler lige nu.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.