Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Handelsstudier Virksomhedsteknik 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • Virksomhedsteknik
Studieområde
 • Handelsstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Handelsstudier Virksomhedsteknik

  En Bachelor i Business Engineering er den grundlæggende grad i at opnå mestre på et område. Typisk kan en Bachelor of Science eller B.Sc. i Business Engineering tage overalt fra tre til fem år for at gennemføre og give studerende de nødvendige byggesten til at forfølge en højere grad eller en karriere i business management.

  Først og fremmest, hvad er en bachelor i Business Engineering? En B.Sc. i Business Engineering består normalt af tre hovedprogrammer: produktion og organisation; indkøb og salg; og tjenester. I produktions- og organisationsprogrammet kan eleverne lære at øge værdien til erhvervslivet ved at øge effektiviteten. Indkøbs- og salgsprogrammet fokuserer på dataanalyse og forståelse for forbrugeradfærd. Endelig er serviceprogrammet rettet mod eksterne tjenester, såsom udviklingsprojekter og kontraktskrivning. Studerende kan lære at forstå, hvordan man bygger virksomheder gennem indsamling og analyse af data. Grad indehavere bør være versed i matematik, statistik og økonomi.

  En B.Sc. I Business Engineering giver eleverne viden om, hvordan man udvikler, løber og udvider en virksomhed. Studerende, der har en B.Sc. kan være berettiget til at forfølge en MBA eller anden højere grad, samt højere betalende, ledelsesmæssige jobstillinger.

  Omkostningerne ved en bachelorgrad i erhvervsøkonomi varierer meget fra skole til skole og land til land. Konsulter med indlæggelseskontorer for at se, hvad der er tilgængeligt hos forskellige institutioner, for at finde en passende pasform til dig.

  Kandidatuddannelsen i erhvervsingeniørprogrammet finder typisk karriere inden for elektroteknik, datalogi, bilindustrien, projektledelse, luftfart og maskinteknik. Denne type uddannelsesprogram kan sætte fokus på elevernes organisatoriske, analytiske, kritiske tænkning og matematiske færdigheder. Gradsholdere kan være berettiget til at arbejde hos virksomheder små og store, over hele verden.

  Der er tusindvis af institutioner, der tilbyder en bachelor i Business Engineering over hele kloden, herunder mange online muligheder. For at begynde at arbejde mod din B.Sc., søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.