Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 9 Bachelor i Virksomhedsteknik 2023

9 Bachelor Programmer i Virksomhedsteknik 2023

overview

En Bachelor i Business Engineering er den grundlæggende grad i at opnå mestre på et område. Typisk kan en Bachelor of Science eller B.Sc. i Business Engineering tage overalt fra tre til fem år for at gennemføre og give studerende de nødvendige byggesten til at forfølge en højere grad eller en karriere i business management.

Først og fremmest, hvad er en bachelor i Business Engineering? En B.Sc. i Business Engineering består normalt af tre hovedprogrammer: produktion og organisation; indkøb og salg; og tjenester. I produktions- og organisationsprogrammet kan eleverne lære at øge værdien til erhvervslivet ved at øge effektiviteten. Indkøbs- og salgsprogrammet fokuserer på dataanalyse og forståelse for forbrugeradfærd. Endelig er serviceprogrammet rettet mod eksterne tjenester, såsom udviklingsprojekter og kontraktskrivning. Studerende kan lære at forstå, hvordan man bygger virksomheder gennem indsamling og analyse af data. Grad indehavere bør være versed i matematik, statistik og økonomi.

En B.Sc. I Business Engineering giver eleverne viden om, hvordan man udvikler, løber og udvider en virksomhed. Studerende, der har en B.Sc. kan være berettiget til at forfølge en MBA eller anden højere grad, samt højere betalende, ledelsesmæssige jobstillinger.

Omkostningerne ved en bachelorgrad i erhvervsøkonomi varierer meget fra skole til skole og land til land. Konsulter med indlæggelseskontorer for at se, hvad der er tilgængeligt hos forskellige institutioner, for at finde en passende pasform til dig.

Kandidatuddannelsen i erhvervsingeniørprogrammet finder typisk karriere inden for elektroteknik, datalogi, bilindustrien, projektledelse, luftfart og maskinteknik. Denne type uddannelsesprogram kan sætte fokus på elevernes organisatoriske, analytiske, kritiske tænkning og matematiske færdigheder. Gradsholdere kan være berettiget til at arbejde hos virksomheder små og store, over hele verden.

Der er tusindvis af institutioner, der tilbyder en bachelor i Business Engineering over hele kloden, herunder mange online muligheder. For at begynde at arbejde mod din B.Sc., søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ingeniørvidenskab
 • Virksomhedsteknik
fields_of_study
 • Ingeniørvidenskab (9)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format