Keystone logo

5 BBA Programmer i Teknologi Informationssystemer Erhvervsinformationssystemer 2024

Filtre

Filtre

  • BBA
  • Teknologi
  • Informationssystemer
  • Erhvervsinformationssystemer
Studieområde
  • Teknologi (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

BBA Programmer i Teknologi Informationssystemer Erhvervsinformationssystemer

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en to-til fire-årig bachelor-grad, der forbereder de studerende til entry-level virksomhedernes positioner. Nogle studerende vil vælge at forfølge yderligere undersøgelse i business administration, efter at tjene deres grad.

Hvad er en BBA i Business Information Systems? Business Information Systems er en business undersøgelser program, der kombinerer typiske business kurser som corporate organisation, ledelse og økonomi med kurser, der fokuserer på de teknologiske aspekter af at drive en virksomhed. I dagens digitale verden, alle aspekter af enhver type virksomhed er afhængig af velfungerende, effektiv computerteknologi. Med op-to-date og præcise informationer på en præmie, kommunikationsteknologi er en vital del af en succesfuld virksomhed. Andre relevante områder omfatter database oprettelse og ledelse, dataanalyse teknologi og programmer projektledelse.Fokus på business informationssystemer vil give de studerende de værktøjer, de har brug for at forstå og beherske dette afgørende aspekt af driftsøkonomiske.

BBA studerende, der fuldstændig kursusaktiviteter i erhvervslivet informationssystemer er i høj efterspørgsel i hele verden. Stigende grad en virksomheds succes afhænger af adgang til og bearbejdning af relevante data.

Erhvervelse af en BBA i Business Information Systems tager normalt tre til fire år. Omkostningerne ved at tjene denne grad vil afhænge af den institution, der tilbyder det. Studerende bør kontakte deres skole valg direkte at finde ud af specifikke oplysninger.

En uddannelse i erhvervslivet informationssystemer fører ofte til stillinger som edb-systemer analytiker, netværk systemadministrator og andre positioner, der er involveret med informationsteknologi. Positioner er tilgængelige i en bred vifte af brancher og industrier.Kandidater, der besidder både generelle forretningsmæssige viden samt de nødvendige færdigheder til at bygge, vedligeholde og bruge business informationssystemer er højt værdsat af virksomheder, der ønsker at ansætte.

En BBA kan være det første skridt i en spændende og tilfredsstillende karriere. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.