Keystone logo

52 BBA Programmer i Økonomi Finans 2024

Filtre

Filtre

  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (52)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BBA Programmer i Økonomi Finans

En Bachelor of Business Administration i økonomi demonstrerer en forståelse af den komplekse verden af ​​businessøkonomi og den praktiske anvendelse af disse vejledende principper. Mange arbejdsgivere er aktivt på udkig efter kandidater med denne grad.

Hvad er en BBA i Finance? Dette program giver eleverne en dybtgående eksponering for de begreber og teorier, der forme det globale økonomiske miljø. Denne tilgang giver eleverne en kontekst til analyse og forståelse af finansielle trends på lokalt, nationalt og internationalt plan. Desuden instruerer dette program eleverne om de praktiske færdigheder, som job i den finansielle sektor kræver. Kurser i business matematik tillader programdeltagere at opbygge deres færdigheder, mens de anvendte læringsmuligheder giver eleverne praktisk erfaring med arbejdet i den finansielle sektor.

Finanssektoren er et varieret og fascinerende karrierefelt. Når virksomheder, nonprofitorganisationer og offentlige myndigheder vokser, vokser deres behov for erfarne finansielle fagfolk også. At tjene en BBA i Finance er en glimrende måde at komme ind på i karriereområdet med de færdigheder, som arbejdsgiverne søger. Dette studieforløb forbereder eleverne til at træde ind i et helt nyt job. Studerende kan også øge deres eksisterende jobkompetencer med et nyt kig på moderne økonomisk teori og joborienteret træning.

Udgifterne til denne grad kan variere afhængigt af skolens placering og den nøjagtige karakter af det tilbudte program.

En BBA i Finance forbereder eleverne til mange forskellige job i mange brancher. Mange kandidater fortsætter med at være analytikere for virksomheder, mens andre fungerer som lånemyndigheder for banker og andre finansielle institutioner. Personlige finansielle rådgivere arbejder en-til-en med personer, der ønsker at få mere kontrol over deres økonomiske forhold. Nogle graduerer arbejde for store virksomheder, mens andre arbejder for lokale virksomheder eller for sig selv.

Denne grad tilbydes rundt om i verden, og nogle uddannelsesinstitutioner giver eleverne mulighed for at tjene denne grad gennem online kursusarbejde, snarere end at deltage i klasser i en traditionel indstilling. Prospektive studerende kan udfylde et simpelt kontaktformular, der skal forbindes med skoler, der tilbyder en BBA i Finance. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.