We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 BBA Programmer i Økonomi Bachelor International økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • BBA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • International økonomi
Studieområde
  • Økonomi (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BBA Programmer i Økonomi Bachelor International økonomi

Beslutter at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA) er en klog pædagogisk mål, der kan føre til en højere løn, større faglige muligheder, og en stigning af viden, der gør kandidater i dette program uundværligt i enhver virksomhed miljø. Denne grad program kræver fire til seks års studier, forudsat en studerende er i stand til at gå i skole på fuld tid.

Hvad er en BBA i International Økonomi? En uddannelse i international økonomi hjælper kandidater forstå, hvordan økonomi påvirker arbejdet i resten af ​​verden. Kurserne udbydes i emner som de offentlige finanser, international bankvirksomhed, regnskab, erhvervsret, og internationale politikker og relationer. Studerende kan også få mulighed for en praktikplads med lokale, nationale eller internationale statslige organisationer som led i deres uddannelse. Efter eksamen, er eleverne klar til en udfordrende og givende karriere i international business, finans og økonomi.

Optjening en international økonomi grad kan være gavnligt for kandidater, da de vil være i stand til at komme ind på karriere felt med en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere. Kandidater også udvikle deres problemløsning, kritisk tænkning, og kommunikationsevner, da de tjener deres grad.

Omkostningerne ved at tjene en Bachelor of Business Administration grad kan variere for hver elev afhængigt af placeringen af ​​skolen og længden af ​​programmet. Studerende rådes til at forske deres potentiale skole grundigt for at være bekendt med omkostningerne ved at tjene deres BBA.

Modtagelse af en international økonomi BBA kan føre til karrieremuligheder for kandidater i statslige og lokale myndigheder som udvikling planlæggere, lovgivningsmæssige assistenter eller skattemæssige analytikere. Studerende, der har gennemført en BBA program kan også vælge at fortsætte deres uddannelse og gå at opgradere skole, handelsskole eller lov skole og tjene en MBA.

Hvis du er interesseret i regeringen, økonomi og finans, og gerne vil lære mere om at tjene en BBA i International Økonomi, kan du komme i gang med det samme. Bare søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.