We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

14 BBA Programmer i Administrationsstudier MBA Personaleledelse 2024

Filtre

Filtre

  • BBA
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • Personaleledelse
Studieområde
  • Administrationsstudier (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BBA Programmer i Administrationsstudier MBA Personaleledelse

En Bachelor of Business Administration grad er tildelt til universitetsuddannede og universitetsstuderende, der gennemfører faglige kurser specifikt til deres valgte fagområde. Typiske discipliner i et BBA-program omfatter regnskab, finansiering, international forretning og fast ejendom.

Hvad er en BBA i Human Resource Management? Program pensum fokuserer på at undervise eleverne hvordan man bedst kan henvende sig til rekruttering og træning af nye medarbejdere til en organisation. Medarbejderuddannelse og udvikling spiller en afgørende rolle i undervisning i klassen, da kandidater vil tage sig af opgaven at opretholde en virksomheds største investering: dets folk. Undersøgelser omfatter human management teori, samt mere praktisk taktik for at sikre en organisation er inspirerende medarbejdere til at gøre deres bedste.

Kandidater erhverver stærke interpersonelle færdigheder, som hjælper interviewprocessen. Dette supplerer deres overordnede evne til at tænke kritisk, så de stiller de rigtige spørgsmål og forstår, hvad en kandidat bringer til bordet.

En gennemsnitlig studerende kan gennemføre BBA kursusarbejde om cirka fire år, men det afhænger af den enkelte. Undervisning afhænger ofte af, om skolen er offentlig eller privat, og hvor længe det tager forskere at færdiggøre de krævede kursusarbejde. Placering kan også påvirke den samlede undervisningsomkostninger.

Der er en række karrierestier, kandidater kan vælge. De kan blive menneskelige ressourcer fagfolk fokuseret på rekruttering, ansættelse og udvikling af en organisations personale. De kan blive ledelseskonsulenter, der arbejder med virksomheder, for bedre at forstå deres organisationsstruktur og hjælpe med at løse menneskelige kapitaludfordringer. En kandidat kan forfølge en karriere som en politik og planlægning leder arbejder med offentlige myndigheder eller non-profits. Eller måske vil de hjælpe organisationer med at vælge det bedste personale som rekrutteringskonsulenter.

Højskoler og universiteter, der tilbyder et BBA i Human Resource Management-program, er placeret over hele verden. En række online-skoler kan også give kursusarbejde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.