Keystone logo

1 BBA Programmer i Teknologi Teknologi 2024

Filtre

Filtre

 • BBA
 • Teknologi
 • Teknologi
Studieområde
 • Teknologi (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  BBA Programmer i Teknologi Teknologi

  Personer, der ønsker at fortsætte deres uddannelse efter klasse 12, kan vælge at forfølge en bachelor i erhvervsøkonomi. Denne bachelor grad er tildelt til studerende efter tre til fem år af klasser. Kurser fokuserer typisk på at styre og drive en virksomhed.

  Hvad er en BBA i teknologistudier? Denne fleksible grad er hensigtsmæssig for studerende, der ønsker at forfølge kurser på flere disciplinerede områder, herunder general business, it og e-business management. Generelle kurser kan tage højde for, hvordan teknologien påvirker verden som helhed, og hvordan vi nærmer os problemer. Klassemner kan dække aktuelle trends i forretningsområdet og undervise i brug af avancerede værktøjer. Programmet kulminerer generelt i at give succesfulde kandidater en færdighed inden for teknologi og væsentlig forretningskendskab. Rådgivere kan arbejde med studerende for at sikre, at kurserne opfylder deres uddannelsesmæssige mål.

  Teknologi studier studerende udvikler typisk statistiske og matematiske færdigheder, der er nødvendige for finansiel og procesanalyse. Interpersonelle færdigheder er afgørende for at styre forskellige grupper og forstå deres behov. Disse færdigheder er også nødvendige ved håndtering af dagliglivets detaljer.

  Bacheloruddannelser i teknologistudier kan være tilgængelige i uddannelsesinstitutioner verden over. Omkostningerne varierer afhængigt af kursuslængde, koncentration og placering. Interesserede elever bør kontakte skolerne direkte for at sikre, at de har den nyeste information om undervisnings- og hjælpepakker.

  En teknologi studier grad kan føre til karriere i mange brancher. Personer, der vælger at fokusere på marketing teknologi, kan finde positioner som webudviklere, indholdsspecialister og sociale medier designere. For studerende, hvis valgte læseplan fokuserer på IT, er jobs som informationsspecialister, e-handelsudviklere og databaseforvaltere efterspurgte. Ledere kan være nødvendige i små virksomheder og nicheområder. Eksperter i outsourcing af forretningsprocesser er meget efterspurgte, og konkurrencedygtige lønninger kan tilbydes de rigtige kandidater.

  At tjene en BBA i teknologi studier kan starte vellykket karriere i en række brancher. Arbejde voksne kan forfølge deres uddannelsesmæssige mål med fleksible online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.