Keystone logo

56 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Datalogi Anvendt datalogi 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Anvendt datalogi
Studieområde
  • Teknologi (56)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Datalogi Anvendt datalogi

En bachelorgrad er nøglen til at finde en behagelig karriere. Med en Bachelor of Science i Applied Computer Science har eleverne alle former for forskning og softwareanalyse og udviklingsmuligheder åben for dem, herunder mulighed for at forfølge faglige grader.

&nbsp

Hvad er en BSc i Applied Computer Science? Det er et studium, der fokuserer på datalogi i udviklingen af ​​computersystemer, software og anden teknologi. Der er ofte kurser i matematik og statistik, ud over at studere operativsystemer, beregningsteori, algoritme design og engineering. De fleste uddannelser giver mulighed for en programkoncentration, som spildesign, bioinformatik og software engineering.

&nbsp

Der er mange grunde, som studerende forfølge en grad i anvendt datalogi. Studiekurserne forbereder personer til lukrative karriere, især for dem, der ønsker at forfølge kandidatuddannelser eller faglige grader. Da spil er vokset i popularitet, er undersøgelsen af ​​spildesign også øget dramatisk.

&nbsp

Den endelige pris for en BSc i Anvendt Computer Science varierer afhængigt af institutionen og antallet af kurser, der kræves. Fremtidsstudenter bør omhyggeligt undersøge programmerne for at sikre, at de forstår alle de involverede omkostninger. Omkostningerne kan også variere afhængigt af om der træffes kurser på campus eller online.

&nbsp

Med en bacheloruddannelse i Applied Computer Science kan eleverne nemt finde sig i karriere i analyse af softwareforsvar, bioinformatik, datahåndtering, spiludvikling, grafik, softwarehøring og meget mere. Ved at forfølge kandidatstudier omfatter andre karrieremuligheder som arbejde som ingeniør, forsker, statistiker eller endda som universitetsprofessor. Da teknologien fortsætter med at udvikle sig, vil denne type grad sandsynligvis stige i efterspørgslen.

&nbsp

For at ansøge om et anvendt computervidenskabsprogram skal eleverne udfylde en online ansøgning til den skole, de vælger. Et interview kan også være nødvendigt i nogle tilfælde. Der er normalt ikke nogen forudsætninger for at studere, selvom eleverne skal tjekke med deres skole for at sikre sig. Online kurser kan være tilgængelige for anvendt computervidenskab programmer for studerende, der bor langt væk fra deres valgskole. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.