Keystone logo

7 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Økonomi Finans Anvendt finans 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Økonomi
  • Finans
  • Anvendt finans
Studieområde
  • Økonomi (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Økonomi Finans Anvendt finans

En Bachelor of Science eller BSc, er en bachelor-grad tildeles efter endt et program, der er typisk mellem tre og fem år i længden. Studerende begynder normalt med mere generelle uddannelse klasser, som har specialiseret sig inden for deres felt, som de videre.

Hvad er en Bachelor i Applied Finance? En bachelorgrad i anvendt finansiering går et skridt videre end en grundlæggende finansiering grad og forbereder kandidater specifikt til at forvalte investeringer og fonde, og for at vurdere de involveret i potentielle projekter risici. Ud over undervisning teori, denne grad program er en praktisk én, forbereder de studerende til den virkelige verden problemer, virksomheder og finansielle institutioner står over for. Grundkursus undersøgelse vil typisk omfatte økonomi, regnskab, statistik, sandsynlighed, erhvervsret og finansiering. Senere klasser vil fokusere på emner som investeringer, finansiel modellering, porteføljeforvaltning og risikostyring.

På grund af den praktiske karakter denne grad, vil det øge kandidat s omsættelighed til en karriere inden for dette område i løbet af de ansøgere med blot en grundlæggende finansiering grad. Det kan også hjælpe med at erhverve højere betalende positioner.

Uddannelser i anvendt finansiering varierer i pris, afhængigt af længden af ​​program, du vælger, og den institution, som du studere på. Valget af et online studieforløb er en måde at reducere udgifterne.

Specifikke karrieremuligheder åbne for kandidater med en bachelorgrad i anvendt finansiering omfatter finansiel analytiker, investering analytiker, planlægning analytiker, finansiel økonom, portfolio manager, management konsulent, statistiker, og børsmægler. Potentielle arbejdsgivere omfatter revisionsfirmaer, rådgivende virksomheder, banker, og gældende statslige inddelinger som statskassen afdelingen. Enhver stor virksomhed kan også leje finansielle officerer eller strategiske planlægning eksperter med denne grad.

En bachelor-uddannelsen i anvendt finansiering kan findes på en lang række internationale institutioner online. Dette er en fantastisk måde at studere og en, der kan hjælpe dig med at nedsætte dine omkostninger, samtidig med at du har en mere fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.