Keystone logo

69 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Kunststudier 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Kunststudier
Studieområde
  • Kunststudier (69)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Kunststudier

En Bachelor of Science in Arts er en bachelorgrad, der appellerer til mange studerende på grund af sin levering af en respekteret vidensbase inden for kunst og humaniora. Studerende kan bruge deres grad som et vigtigt skridt i graduate studier eller at få ekspertise, der vil starte karriere inden for områder som uddannelse eller design.

Hvad er en bacheloruddannelse i kunststudier? Studerende, der tjener denne Bachelor of Science, har forberedt sig til yderligere kandidatstudier eller har erhvervet viden, der er nødvendig for at komme i karriere med fokus på kunst og visuelt design. At tjene graden omfatter fokuserede studier på ikke blot kunstfeltene maleri, tegning og skulptur, men også historie og avanceret designinstruktion.

Grundstudenterne opnår med en kunststudie grad opnås gennem kurser, der fokuserer på teori og teknik til maleri, tegning og skulptur, sammen med klasser i performance og humaniora. Studerende vil deltage i dybdegående kunsthistorie og analyse klasser samt kurser, der centrerer om forberedelse til uddannelse eller erhvervsliv i kunst. Nogle vil vælge at fokusere på multikulturelle klasser eller avancerede klasser i deres valgte discipliner eller graduate school interesser.

Der er ikke en ensartet kursusliste eller standard tid, der kræves for at tjene denne grad på tværs af alle institutioner, der tilbyder det. Omkostningerne i forbindelse med færdiggørelsen af ​​kurserne vil også være forskellige for hver institution, så potentielle studerende skal undersøge individuelle programmer for at vurdere tid og penge, der er nødvendige for at opnå en grad.

En kunst studier grad giver eleverne en fordel for mange graduate skole bestræbelser og karriere. De, der er interesseret i kandidatuddannelser i kunst eller kunsthistorie, vil bruge de omfattende historiske oplysninger og teknikker, der er lært under deres bachelorgradsstudier. Nogle studerende vil vælge at bruge deres grader til at starte karriere i museets arbejde, uddannelse og skrive om eller gennemgå kunst. Virksomheder beskæftiger dem med grader i kunst inden for reklame, PR, grafisk design og billedkunstafdelinger.

Studerende interesseret i denne grad kan søge i vores omfattende database af skoler for at undersøge individuelle grad krav, omkostninger og muligheder for online læring. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.